Antena Meniu Search
x

Galerie foto BMW rupt în două pe un drum din Hunedoara. Șoferul de 19 ani a fost găsit mort pe asfalt

Imagini de coşmar pe un drum din Hunedoara, între localitățile Orăștie și Căstău, unde un BMW s-a rupt efectiv în două după ce şoferul a pierdut controlul direcției şi s-a izbit cu maşina într-un stâlp. Din cauza impactului violent, tânărul de la volan, un băiat de doar 19 ani, a fost proiectat în afara autoturismului, fiind găsit mort pe șosea.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.12.2022, 09:09

Tragedia s-a produs noaptea trecută, pe DJ 705 A, direcția de mers Orăștie-Căstău.

Potrivit informațiilor transmise de polițiștii hunedoreni, tânărul a intrat cu mașina în depășirea unui alt autoturism, moment în care a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu BMW de un stâlp amplasat lângă un imobil. Coliziunea a fost atât de puternică, încât mașina s-a rupt efectiv în două, iar băiatul de 19 ani a fost aruncat în afara mașinii, pe asfalt.

Șoferul a fost aruncat din mașină, fiind găsit mort pe asfalt 

Forța impactului nu i-a lăsat tânărului nicio șansă de supraviețuire, fiind găsit decedat.

Pe acelaşi subiect

"În data de 30 noiembrie  2022, ora 22:35, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, între localitățile Orăștie și  Căstău, a avut loc un accident rutier cu victime. Polițiștii ajunși la fața locului, din primele cercetări  preliminare, au constatat că, un tânăr în vărstă de 19 ani, din comuna Beriu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 705 A, pe direcția de mers Orăștie-Căstău, s-a angajat în efectuarea  manevrei de depășire a unui alt autoturism, a pierdut controlul autoturismului, care a intrat în coliziune cu un stâlp amplasat lângă un  imobil. În urma impactului, conducătorul auto, a fost proiectat în  afara  autoturismului, pe partea carosabilă, rezultând  decesul  acestuia", a transmis IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs nenorocirea.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » BMW rupt în două pe un drum din Hunedoara. Șoferul de 19 ani a fost găsit mort pe asfalt