Antena Meniu Search
x

Boala ucigașă a șoferilor români: atât șoferul microbuzului, cât și primul martor ajuns la accidentul din Ungaria erau Live pe Facebook

Șoferul microbuzului zdrobit de un camion cu nisip în Ungaria, dar și primul șofer român care a oprit la locul accidentului erau live pe Facebook, în timp ce se aflau la volan. Nu sunt două cazuri izolate.

Șoferul microbuzului care a provocat accidentul din Ungaria erau Live pe Facebook
Live-urile pe Facebook sunt foarte populare printre șoferii români - Facebook

Șoferul microbuzului zdrobit de un camion cu nisip în Ungaria, dar și primul șofer român care a oprit la locul accidentului erau live pe Facebook, în timp ce se aflau la volan. Nu sunt două cazuri izolate. Pare mai degrabă o practică foarte răspândită la șoferii români, care pune în mare pericol siguranța rutieră, într-o țară care și-așa e pe locul 1 în UE la numărul deceselor din accidente.

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că șoferul microbuzului transmitea live pe Facebook în momentul accidentului.

Mai mult atent la telefon, bărbatul s-a angajat într-o depășire periculoasă și s-a dus cu microbuzul în fața camionului care transporta nisip. Practic, a filmat moartea sa și a celorlalți 8 români din mașină.

Câteva minute mai târziu, la locul accidentului a apărut un alt șofer român. Surprinzător, și el era live pe Facebook când era la volan și s-a apropiat de zona dezastrului. A filmat din automobil microbuzul și camionul care i-a ucis pe români, apoi a coborât din mașină și a continuat să transmită în direct imagini teribile.

Se pare că nu este o coincidență că, pe o șosea din Ungaria, 2 șoferi români, la interval de câteva minute unul de celălalt, erau live pe Facebook. Transmisiunile în direct pe social media par să fie hobby-ul multor români atunci când sunt la volan. Din păcate, aceste transmisiuni live au dus la accidente rutiere înfiorătoare.

Tragedii provocate de șoferi cu ochii la Facebook

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

România, țara cu cei mai mulți morți în accidente rutiere din UE

Potrivit legislației românești, un șofer prins că vorbește la telefon riscă o amendă de 270 de lei. Însă mulți ignoră regulile.

Deja, România e considerată țara cu cei mai mulți morți din accidente rutiere, în UE. Anual, aproape 2000 de români pier. În 2017 au fist 1951 de victime, arată o statistică Eurostat. Potrivit estimărilor experților de la Bruxelles, în România, 5 persoane mor zilnic în accidente rutiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Boala ucigașă a șoferilor români: atât șoferul microbuzului, cât și primul martor ajuns la accidentul din Ungaria erau Live pe Facebook