Antena Meniu Search
x

Video Bolidul de lux al lui Dan Nicorescu s-a stricat la semafor, în buricul Capitalei. Reacţia milionarului: "A rămas fără baterie. Se poate întâmpla oricui"

Se întâmplă şi la case mai mari! Dan Nicorescu, milionarul care anul trecut a fost jefuit în toiul nopţii, a rămas seara trecută cu Ferrari-ul său de aproape jumătate de milion de euro în mijlocul drumului. Bateria maşinii care valorează cât cinci apartamente în centrul Capitalei a cedat pur şi simplu. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 07.05.2021, 20:31

Vezi și
  • Dan Nicorescu a blocat o bandă a unui drum din centrul Capitalei pentru aproximativ trei ore.

Dan Nicorescu, afacerist: Am avut o cădere de tensiune şi bateria a cedat. Se poate întâmpla oricui. 

Piaţa Victoriei, ora prânzului. Un Ferrari de aproape jumătate de milion de euro opreşte la semafor. Nu mai porneşte, însă, atunci când acesta se face verde.

După cum povesteşte chiar proprietarul maşinii, prima bandă a Bulevardului Aviatorilor a fost blocată timp de aproximativ trei ore, până când o platformă de la Service-ul oficial a venit şi a ridicat autovehiculul. 

Dan Nicorescu, afacerist: Am stat acolo până au venit ajutoarele. Aglomeraţie, înjurături. A trebuit să apelez la cei de la Ferrari, care nu erau disponibili în prima fază. Problema e că dacă nu merge motorul, nu merge cutia de viteze. S-a blocat computerul maşinii. Ca să deblochez cutia de viteze are cheia de acces în spate, în portbagaj, portbagajul nu puteam să îl deschid. 

Pe acelaşi subiect

Povestea a avut până la urmă un final fericit.

Dan Nicorescu, afacerist: E în garanţie maşina, e nouă. Este în garanţie şase ani. Acum am a doua revizie, în mai. Am recuperat maşina, sunt în ea acum, vă vorbesc din ea.

Averea lui Dan Nicorescu este evaluată la aproape un miliard de euro

Dan Nicorescu, proprietarul maşinii, este un personaj controversat, dar discret. Tabloidele spun că ar fi făcut primul milion de dolari înainte de vârsta de 30 de ani, iar în prezent averea sa este estimată la aproape un miliard de euro. Afaceristul are o vilă impunătoare în zona de nord a Capitalei şi o colecţie impresionantă de vehicule scumpe. Acum aproape 15 ani, se lăuda echipei Observator cu ele.

Dan Nicorescu, afacerist (ianuarie 2007): Este o colecţie de Mercedesuri, de diverse tipuri, cumpărate pentru ocazii sau nevoi, un jeep pentru iarnă, o decapotabilă care apăruse în momentul respectiv, în '97. E o pasiune şi s-a împletit utilul cu plăcutul. Pentru fiecare anotimp am considerat că este necesară o maşină specifică anotimpului respectiv. Iarna Jeep, vara o decapotabilă. În rest, este pasiune. 

Omul de afaceri e obişnuit să conducă cu viteză şi uneori parchează neregulamentar. A şi fost amendat de mai multe ori. 

Cu Poliţia a avut de a face şi în luna octombrie, dar în alte circumstanţe. 

La finalul anului trecut, locuinţa lui Dan Nicorescu a fost spartă de hoţi. Aceştia au intrat în casă în toiul nopţii, acolo unde s-au întâlnit cu afaceristul. După o altercaţie, l-au încătuşat şi au fugit. 

Hoţii au fost prinşi de poliţişti la scurt timp după spargere. Paguba a fost estimată la 500.000 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bolidul de lux al lui Dan Nicorescu s-a stricat la semafor, în buricul Capitalei. Reacţia milionarului: "A rămas fără baterie. Se poate întâmpla oricui"