Antena Meniu Search
x

Botez cu scandal, în Târgoviște. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie din cauza dedicațiilor

Mai mulți tineri, invitaţi la petrecere în Târgovişte, s-au luat la bătaie atunci când lăutarii au început să primească dedicații din partea invitaților.

de Redactia Observator

la 02.03.2020, 10:46

Vezi și
  • Tinerii sunt rude din spusele apropiaţilor.
  • Totul ar fi pornit din cauza unor dedicaţii date.

Mai mulți tineri, invitaţi la petrecere în Târgovişte, s-au luat la bătaie atunci când lăutarii au început să primească dedicații din partea invitaților.

Se pare că unii dintre ei nu au fost de acord cu melodiile "comandate" de ceilalți, așa că s-au luat la pumni. Doi dintre bătăuși au ajuns la spital, iar alţi cinci în arestul Poliţiei.

Sunt rude cu toţii, spun apropiaţii. Şi se distrau împreună la un botez în familie. Până când alcoolul și-a spus cuvântul și nu s-au mai înțeles în privinţa melodiilor "comandate".

Iniţial, scandalul a pornit în incinta restaurantului, apoi s-a extins şi în afară. În bătaia generală iscată, doi dintre combatanţi au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru îngrijiri.

Cinci tineri au fost reținuţi de polițiști pentru 24 de ore, acuzaţi de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere şi loviri sau alte violențe.

Bărbații au fost conduși la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru audieri și dispunerea de măsuri preventive. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Botez cu scandal, în Târgoviște. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie din cauza dedicațiilor