Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un braconier din Zalău a tras cu arma într-un poliţist pentru a-l ucide

Un braconier din Zalău a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, după ce a tras cu arma într-un poliţist pentru a-l ucide.

de Alin Tarnovschi

la 02.12.2019 , 13:27

Un braconier din Zalău a tras cu arma într-un poliţist Un braconier din Zalău a tras cu arma într-un poliţist - Profimedia Images / Ilustraţie

Un braconier din Zalău a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, după ce a tras cu arma într-un poliţist pentru a-l ucide.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, 30 noiembrie, într-o pădure din zona satului Moigrad, comuna Mirşid, judeţul Sălaj.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre doi bărbaţi care braconau în pădure, astfel că un echipaj format din trei agenţi s-a depasat la faţa locului.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii au găsit maşina braconierilor şi au aşteptat ca aceştia să se întoarcă.

Pe acelaşi subiect

După aproximativ două ore, cei doi braconieri s-au întors la maşină, iar poliţiştii i-au somat să arunce armele.

Totuşi, cei doi braconieri au luat-o la fugă, iar în timp ce unul dintre ei a fost prins de poliţişti, cel de-al doilea a continuat să fugă, cu arma în mână, şi l-a ameninţat pe poliţist că îl va împuşca.

În momentul în care poliţistul s-a apropiat de el la o distanţă de aproximativ 20 de metri, braconierul a tras cu arma în direcţia poliţistului, însă nu l-a nimerit.

Ulterior, bărbatul a reuşit să fugă. A doua zi, el a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de ultraj, tentativă de omor, uz de armă fără drept şi braconaj.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Un braconier din Zalău a tras cu arma într-un poliţist pentru a-l ucide