Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Apel urgent pentru găsirea Gabrielei, o fată de 16 ani. Adolescenta a dispărut fără urmă, după ce a plecat să se angajeze

Un tată din Stejari, judeţul Gorj, îşi caută cu disperare fata de 16 ani, dispărută de cinci zile. Ionela Gabriela Geamănu a plecat în municipiul Târgu Jiu pentru a se angaja, iar din data de 27 noiembrie, nu a mai răspuns la telefon.

de Veronica Micu

la 02.12.2019 , 12:14

Gabriela Ionela Geamănu a dispărut în Târgu Jiu Adolescentă dispărută în Târgu Jiu. Gabriela Ionela Geamănu are 16 ani

Un tată din Stejari, judeţul Gorj, îşi caută cu disperare fata de 16 ani, dispărută de cinci zile. Ionela Gabriela Geamănu a plecat în municipiul Târgu Jiu pentru a se angaja, iar din data de 27 noiembrie, nu a mai răspuns la telefon.

Un bărbat, de 43 de ani, din comuna Stejari, tatăl fetei, a sunat la finalul săptămânii trecute la poliție și a anunțat că, de aproape cinci zile, nu mai ştie nimic de fata lui.

În data de 13 noiembrie, Ionela Gabriela Geamănu, de 16 ani, a plecat în Târgu Jiu, iar din data de 27 noiembrie, adolescenta nu a mai răspuns la telefon.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit gds.ro, fata ar fi plecat la Târgu Jiu ca să se angajeze.

"La  data de 29 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţia 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizați de către un bărbat, de 43 de ani, din comuna Stejari, cu privire la faptul că în data de 13 noiembrie a.c., fiica sa, Geamănu Ionela-Gabriela, de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, în municipiul Târgu Jiu pentru a se angaja, iar din data de 27 noiembrie a.c., nu a mai răspuns la telefon", anunţă IPJ Gorj într-un comunicat.

Ionela Gabriela Geamănu a dispărut În Târgu Jiu, după ce a plecat să se angajeze

Semnalmente Ioana Gabriela Geamănu:

- înălțime 1,65 m., greutate 70 kg., ochi căprui, păr mediu brunet, constituţie robustă.

Cei care pot oferi detalii care să ducă la identificarea dispărutei sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă sau să deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Apel urgent pentru găsirea Gabrielei, o fată de 16 ani. Adolescenta a dispărut fără urmă, după ce a plecat să se angajeze