Antena Meniu Search
x

Video Bradul de Crăciun din Arad a ajuns ţinta ironiilor pe internet. Primarul a decis să-l înlocuiască

La doar câteva zile după ce a aprins beculeţele în bradul de Crăciun, primarul Aradului a decis să-l înlocuiască. Edilul a fost împins de la spate de internauţi, după ce pe reţelele de socializare au curs valuri de ironii.

de Iulia Mihalache

la 09.12.2020, 10:41

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Bradul a fost criticat din cauza coroanei prea sărace şi a ramurilor care par uscate. Primarul promite să aducă altul mult mai frumos. A trimis deja munictorii să de jos instalaţia şi podoabele.

"Mulţumim Primăriei Arad pentru acest brad minunat. E tot ce ne doream mai mult. Vezi stele, lună, soare prin el. Superb, superb! Merită să veniţi să vă faceţi o poză aici".

Un sfat ironic şi o filmare care a ajuns apoi pe reţelele de socializare. Nu a mai durat mult şi bradul din faţa Primăriei a devenit ţinta internauţilor puşi pe criticat. Ba că este cel mai urât din ultimii 30 de ani, ba că a fost cumpărat la mâna a două. Cert este că valul de ironii a ajuns şi la urechile primarului, care a dat imediat ordin să fie scos din scenă. Prima misiune: despodobirea.

Reporter: "Nu funcţionează instalaţia electrică?"

Angajat: "Întrebaţi patronul, primarul. Administraţia, nu noi".

Arădenii spun că e şi mai dezolant acum, fără beculeţe. Pe timp de noapte, coroana sărăcăcioasă era salvată de luminiţele aprinse.

Localnici: "Chiar am venit cu micuţa şi a fost foarte dezamăgită când a văzut că nu sunt luminiţele. Păcat. Eram foarte mirată că nu era aprins. Când era aprins, era foarte frumos".

Edilul susţine că nu l-a văzut înainte de instalare. Acum promite acum că îl va înlocui cu unul.mai straşnic şi mai frumos.

Călin Bibart, primar Arad: "Cu scuzele de rigoare, noi am vrut să fie bine. Şi eu sunt total nemulţumit. Cu tot efortul şi cu tot deranjul, desfacem partea luminoasă de pe el. Îl dăm înapoi".

Bradul care a stârnit zecile de comentarii ironice nu a fost plătit. Aşa că înlocuirea lui nu va fi o problemă, susţine primarul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bradul de Crăciun din Arad a ajuns ţinta ironiilor pe internet. Primarul a decis să-l înlocuiască