Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Brăileanca înjunghiată cu bestialitate de soț pe motiv de ritualuri satanice își iubește bărbatul și spune că ar fi folosit un cuțit mai mare dacă ar fi vrut s-o omoare

Scene desprinse din filmele de groaza in Braila. Un barbat si-a injunghiat sotia, convins fiind ca aceasta ii face farmece. Femeia l-a iertat.

de Redactia Observator

la 14.11.2017 , 18:00

Brăileanca înjunghiată cu bestialitate de soț pe motiv de ritualuri satanice își iubește bărbatul și spune că ar fi folosit un cuțit mai mare dacă ar fi vrut s-o omoare

Parchetul de pe langa Tribunalul Braila l-a trimis in judecata pentru tentativa la omor pe Vasilica Topor, un brailean care si-a injunghiat sotia, Daniela Topor, pe fondul unui conflict spontan motivat de suspiciunea acestuia ca sotia sa i-ar face farmece, si i-a provocat mai multe plagi penetrante, in diferite zone ale corpului.

Barbatul este si acum extrem de convins ca sotia lui ii vrea raul si se foloseste de tot felul de ritualuri pentru a face asta.

“Inculpatul a considerat permanent ca persoana vatamata practica ritualuri oculte, ii datorita carora a suferit o stare permanenta de slabiciune, ajungand la concluzia necesitatii suprimarii vietii sotiei sale, separarea nefiind indestulatoare. Inculpatul s-a deplasat la mormantul mamei sale pe care a observat o bucata de hartie cu trei orificii continand fire de busuioc partial arse si tamaie, precum si o punguta cu pasca, obiecte care i-au intarit convingerea ca se practicase magie si ca autoarea era sotia sa, astfel incat s-a intors la domiciliu, unde a ajuns in jurul orei 20:30. Pe drum, s-a hotarat sa o ucida pe sotia sa”, consemna procurorul de caz in rechizitoriu.

Articolul continuă după reclamă

Tribunalul Braila a emis un mandat de arestare preventiva pe numele lui Vasilica Topor, iar expertiza medico-legala psihiatrica efectuata in luna octombrie 2017 de Institutul National de Medicina Legala “Mina Minovici” din Bucuresti a confirmat suspiciunile procurorilor, medicii concluzionand ca Vasilica prezinta o tulburare de personalitate tip paranoid si are discernamantul scazut in raport cu fapta penala pentru care este cercetat.

Medicii sustin ca se impune luarea masurii de siguranta a obligarii la tratament medical a barbatului pentru ca acesta sa nu mai raneasca pe nimeni. Sotia sa, Daniela Topor, care a avut nevoie de ingrijiri medicale serioase pentru a-si reveni, si-a iertat bărbatul.

”Persoana vatamata a declarat ca, dupa aprecierea sa, inculpatul nu a intentionat s-o ucida, intrucat a folosit un cutit care era o amintire de familie, iar nu unul mai mare, din bucatarie”, a precizat procurorul de caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Brăileanca înjunghiată cu bestialitate de soț pe motiv de ritualuri satanice își iubește bărbatul și spune că ar fi folosit un cuțit mai mare dacă ar fi vrut s-o omoare