Antena Meniu Search
x

Un braşovean a dat vina pe soţie, pentru a evita închisoarea, după ce a fost prins fără permis la volan

Un bărbat din Braşov a fost prins, zilele trecute, când conducea cu viteză excesivă un autoturism, deşi avea permisul de conducere anulat încă din 2017.

de Redactia Observator

la 11.11.2019, 18:21

Braşoveanul a fost reţinut pentru 24 de ore
Poliţiştii au stabilit că braşoveanul avea permisul anulat din 2017 - Hepta

Un bărbat din Braşov a fost prins, zilele trecute, când conducea cu viteză excesivă un autoturism, deşi avea permisul de conducere anulat încă din 2017.

Bărbatul a fost implicat într-un accident mortal, în 2017, în urma căruia a fost acuzat de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Braşoveanul prins fără permis la volan a fost reţinut pentru 24 de ore

Conform NewsBv Online, bărbatul nu a putut să se abţină şi a urcat din nou la volan, iar acum a fost depistat cu exces de viteză.

Culmea, în momentul în care a fost tras pe dreapta, bărbatul a vrut să dea vina pe soţia lui, astfel că a făcut schimb de locuri cu aceasta.

Poliţiştii au surprins însă momentul şi l-au tras la răspundere şi pentru acest gest.

Mai mult, la o verificare amănunţită, s-a descoperit că braşoveanul mai are un dosar penal din martie când a fost prins, de asemenea, conducând fără permis.

De această dată, braşoveanul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Un braşovean a dat vina pe soţie, pentru a evita închisoarea, după ce a fost prins fără permis la volan