Antena Meniu Search
x

Braşoveanul care i-a pus propriului copil ştreangul de gât, l-a pozat şi a postat fotografia pe facebook, apoi şi-a înjunghiat soţia, şi-a aflat pedeapsa

Un braşovean care a încercat să-şi omoare soţia şi şi-a torturat psihic propiul copil a fost codamnat definitiv la aproape şase ani de puşcărie.

Un braşovean care a încercat să-şi omoare soţia şi şi-a torturat psihic propiul copil a fost codamnat definitiv la aproape şase ani de puşcărie.

Individul, Constantin Botoş, şi-a primit sentinţa de 5 ani şi 11 luni de închisoare pentru tentativă de omor, şantaj şi rele tratamente aplicate minorului, ieri, de la magistrsaţii Curţii de Apel Braşov, după ce Tribunalul Braşov stabilise o pedeapsă de 5 ani.

De asemenea, judecătorii au dispus confiscarea specială a mai multor obiecte folosite de inculpat: briceag, cuţit cu mîner alb, baston telescopic, spray paralizant, două cuţite şi o sticlă cu alcool.

Fapta s-a petrecut în urmă cu un an, în seara zilei de Sf. Mihail şi Gavril, cînd bărbatul, enervat la culme că soţia vrea să-l părăsească, a decis să-i dea o lecţie. Plecarea ei nu a fost acceptată sub nicio formă de bărbat care a ameninţat-o în repetate rînduri că o va ucide şi pe ea şi pe copil.

Scandalul dintre cei doi soţi a ajuns la apogeu pe 8 noiembrie anul trecut cînd bărbatul a postat pe pagina de socializare Facebook o imagine cu fiul lor cu o frînghie legată de gît. Disperată, femeia s-a dus acasă, speriată că bărbatul va ucide copilul, moment în care acesta s-a repezit cu un cuţit asupra ei şi a înjunghiat-o de mai multe ori în zona capului şi pe tot trupul.

Strigătele disperate ale femeii au fost auzite de vecini care au chemat imediat ambulanţa şi poliţia. Femeia a ajuns la Spitalul Judeţean Braşov în stare gravă, iar agresorul a fost arestat. Pe lîngă infracţiunea de tentativă de omor, braşoveanul a fost cercetat şi pentru „şantaj“ şi „rele tratamente aplicate minorului“, după ce anchetatorii au aflat că „inculpatul a pus în primejdie gravă, prin măsuri sau tratamente de orice fel, dezvoltarea intelectuală şi morală a fiului său minor“.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Braşoveanul care i-a pus propriului copil ştreangul de gât, l-a pozat şi a postat fotografia pe facebook, apoi şi-a înjunghiat soţia, şi-a aflat pedeapsa