Antena Meniu Search
x

Accident grav în Călăraşi: Un microbuz cu 19 pasageri s-a răsturnat. Imagini dramatice de la locul accidentului

Un microbuz de pasageri s-a răsturnat, luni seară, în comuna Curcani, judeţul Călăraşi, mai multe persoane fiind rănite. A fost activat planul roşu de intervenţie.

Vezi și

Update ora 00:15 - Paisprezece persoane au fost rănite, două fiind în stare gravă, în urma accidentului petrecut în localitatea Curcani, din judeţul Călăraşi.

Accidentul a avut loc pe drumul naţional 4.

Microbuzul în care se aflau 19 persoane s-a ciocnit de un autoturism în care erau patru persoane, în urma impactului microbuzul răsturnându-se.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale de la SMURD şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Călăraşi.

Pe acelaşi subiect

Echipajele medicale au acordat îngrijiri unui număr de doisprezece răniţi din microbuz şi altor doi răniţi din autoturismul implicat în acident. 

”Toţi cei răniţi sunt conştienţi, nu sunt victime decedate, din primele evaluări doi dintre răniţi par a fi mai grav”, a declarat reprezentantul ISU Călăraşi, citat de news.ro.

Ora 23:44 Un microbuz de pasageri s-a răsturnat, luni seară, în comuna Curcani, judeţul Călăraşi, mai multe persoane fiind rănite. A fost activat planul roşu de intervenţie.

Din primele informaţii, microbuzul, în care se aflau 20 de persoane, s-a ciocnit cu un autoturism şi s-a răsturnat. 12 persoane au fost rănite, dintre care două grav.

Pe Internet au apărut primele imagini de la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Accident grav în Călăraşi: Un microbuz cu 19 pasageri s-a răsturnat. Imagini dramatice de la locul accidentului