Antena Meniu Search
x

Un nou ATAC ARMAT a avut loc în Istanbul. PRIMELE IMAGINI de la locul atacului (VIDEO)

Un nou atac armat a avut loc în Istanbul, la mai puţin de 24 de ore de la cel dintr-un club de noapte care s-a soldat cu moartea a 39 de oameni şi rănirea a 69. Potrivit presei turce, un bărbat a deschis focul într-o moschee, cel puţin două persoane fiind rănite.

Update: Presa din Turcia dă publicităţii noi imagini surprinse după atacul de la moscheea Hasan Pasha din Alger, situată în partea europeană a oraşului.

VEZI IMAGINILE AICI

Anchetatorii au lansat o investigaţie pentru a determina cine a deschis focul în moschee. Însă, autorităţile nu cred că există un motiv politic în spatele atacului armat.

Martorii susţin că un bărbat înarmat a încercat să tragă în tatăl său după o ceartă aprinsă. Se pare că printre cei doi răniţi se numără tatăl atacatorului, precum şi persoana care stătea lângă el la rugăciune.

Credincioşii se adunau la moschee pentru rugăciunea de după-amiază atunci când a avut loc atacul armat.

Un nou atac armat a avut loc în Istanbul, la mai puţin de 24 de ore de la cel dintr-un club de noapte care s-a soldat cu moartea a 39 de oameni şi rănirea a 69. Potrivit presei turce, un atacator a deschis focul într-o moschee, cel puţin două persoane fiind rănite.

Site-ul www.turkhabergazetesi.com, care publică o imagine de la faţa locului, în moschee se aflau persoane care se rugau.

Se pare că atacatorul, care era înăuntru în momentul în care a deschis focul, a reuşit să fugă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un nou ATAC ARMAT a avut loc în Istanbul. PRIMELE IMAGINI de la locul atacului (VIDEO)