Antena Meniu Search
x

Video BRomania, amendat cu 10.000 de lei, după ce ar fi condus sub influenţa drogurilor. Decizia instanței nu este definitivă

BRomania, regizorul filmului Teambuilding, amendat cu zece mii de lei. Este decizia instanţei în procesul în care cunoscutul vlogger şi producător a fost judecat pentru că ar fi condus sub influenţa substanţelor interzise.

de Redactia Observator

la 30.01.2023, 08:01

Vezi și

La începutul anului 2021, Matei Dima, cunoscut sub numele de Bromania, a fost oprit de poliţişti, în trafic, în timp ce se afla la munte, iar testul rapid a arătat că ar fi consumat cocaină. După doi ani de judecată, instanţa a pronunţat sentinţa, care însă nu este finală.

Amenda este, practic, cea mai blândă măsură care i-ar fi putut fi aplicată, asta după ce anchetatorii au stabilit că vloggerul nu s-ar fi urcat drogat la volan, ci ar fi consumat cu câteva zile în urmă substanţa interzisă, care îi rămăsese în sânge.

Matei Dima este regizorul filmului românesc cu cele mai mari încasări din toate timpurile: "Teambuilding". În trei luni de la lansare, filmul a înregistrat încasări de aproape cinci milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » BRomania, amendat cu 10.000 de lei, după ce ar fi condus sub influenţa drogurilor. Decizia instanței nu este definitivă