Antena Meniu Search
x

Bucureştean reţinut imediat după ce a furat telefonul unei femei dintr-un mijloc de transport în comun

Un bărbat de 39 de ani, din Bucureşti, a fost reţinut, luni seara, imediat după ce a furat telefonul unei femei dintr-un mijloc de transport în comun.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 17.09.2019, 17:20

Bucureşteanul era cunoscut cu preocupări de natură infracţională
Telefonul a fost recuperat şi predat victimei - Hepta

Un bărbat de 39 de ani, din Bucureşti, a fost reţinut, luni seara, imediat după ce a furat telefonul unei femei dintr-un mijloc de transport în comun.

Bărbatul a fost reţinut de un echipaj al Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public, oamenii legii aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Telefonul furat de bucureştean avea o valoare estimată la 800 de lei

Bărbatul, cunoscut cu antecedente penale şi preocupări infracţionale, le-a atras atenţia poliţiştilor cu comportamentul afişat.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, oamenii legii au decis să-l supravegheze pe suspect şi astfel au reuşit să-l prindă imediat după ce a sustras telefonul unei femei aflate într-un mijloc de transport în comun.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt calificat, în timp ce prejudiciul creat, estimat la 800 de lei, a fost recuperat şi predat victimei.

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3 decid, marţi seara, dacă bucureşteanul de 39 de ani trebuie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bucureştean reţinut imediat după ce a furat telefonul unei femei dintr-un mijloc de transport în comun