Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bucureștenii s-au înghesuit la mall în prima zi din 2022. Cine a ieșit la plimbare s-a bucurat de o vreme ca de început de primăvară

Românii n-au stat în case azi, pe 1 Ianuarie! Pe mulți, vremea frumoasă i-a scos la plimbare în parc sau prin oraș. Iar alții au vrut sa profite de ofertele de început de an sau să învețe ceva nou, așa că au mers la patinoar sau la cumpărături. În București, în singurul mall deschis în prima zi din an au mers peste 5000 de oameni.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 01.01.2022 , 20:19

Nici nu au terminat bine de petrecut, că unii bucureşteni au ales să petreacă prima zi din an pe două roţi. Aşa că, de dimineaţă, s-au strâns în parcul Herăstrău şi au plecat la plimbare prin împrejurimile capitalei. Printre ei, şi Marin Cenuşă. Deşi are aproape 83 de ani, nu s-a lăsat intimidat de traseul lung.

Marin Cenuşă, moş biciclist: ”Am făcut 44 de km în 3 ore fără ceva. Aș recomanda şi la cei care merg cu maşina să mai lase maşina deoparte şi să se urce pe bicicletă”.

Cristina, biciclistă: ”Este o tură pe care o facem în fiecare an pentru a da jos sarmalele şi toată mâncarea dintre Crăciun şi Revelion. A fost o tură uşoară”.

Vezi și

Temperaturi de primăvară în prima zi din 2022

Pe acelaşi subiect

Mulţi s-au mulţumit cu o plimbare la pas, prin parc.

Andre Rotaru, reporter Observator: ”Bucureştenii care au ieşit la plimbare în parc în prima zi din an s-au bucurat mai ales de vremea frumoasă. Sunt 12 grade celsius acum în capitală şi dacă ne uităm pe cer nu vedem niciun semn de ploaie”.

Bucureștean: ”Dăm o tură de lac, să ne mai aerisim puţin minţile”.

Peste 5.000 de bucureșteni au mers la mall pe 1 ianuarie

Cine nu a avut energie pentru sport sau plimbare, a mers la cumpărături. În Bucureşti, în singurul mall deschis pe 1 ianuarie, au fost peste 5.000 de persoane.

Tânără: ”Am ales să ne petrecem în mall pentru că ne e foarte foame şi totul e închis Încercăm spre seară să găsim tot aşa, o masă afară, să ne plimbăm”.

Cei care au vrut să înveţe ceva nou în 2022 au mers la patinoar.

Tânăr: ”A fost un impuls aşa, să spunem, nu ştiam ce să facem, unde să mergem şi am spus haideţi la patinoar”.

De mâine, majoritatea magazinelor revin la program normal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Bucureștenii s-au înghesuit la mall în prima zi din 2022. Cine a ieșit la plimbare s-a bucurat de o vreme ca de început de primăvară