Antena Meniu Search
x

Grav accident în Bucureşti. O femeie a murit și alte două persoane au fost rănite

Grav accident într-o intersecţie din cartierul bucureştean Titan. O femeie care devenise recent bunică a murit și alte două persoane au fost rănite în urma coliziunii. De vină, spun polițiștii, ar fi chiar femeia care ar fi ignorat lumina roșie a semaforului.

de Redactia Observator

la 09.09.2019, 13:37

Vezi și

Grav accident într-o intersecţie din cartierul bucureştean Titan. O femeie care devenise recent bunică a murit și alte două persoane au fost rănite în urma coliziunii.

De vină, spun polițiștii, ar fi chiar femeia care ar fi ignorat lumina roșie a semaforului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La volanul uneia dintre mașini se afla Valentina, o femeie în vârstă de 52 de ani. Se grăbea să ajungă la taraba unde vindea fructe și legume alături de mama ei şi, spun martorii, ar fi intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.

Devenise bunică de doar câteva luni. Medicii s-au chinuit zeci de minute să îi salveze viața, însă fără succes.

Femeia nu purta centura de siguranță. Impactul a fost atat de puternic încât a fost pur şi simplu proiectată din maşină pe geamul din dreapta al acesteia.

Alte două persoane au ajuns la spital cu răni ușoare. Locuitorii din zonă spun că intersecția este una periculoasă. 

De altfel, la nici douăzeci de minute după accident, tot aici a avut loc o nouă tamponare. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Grav accident în Bucureşti. O femeie a murit și alte două persoane au fost rănite