Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bulgar prins când încerca să introducă încălţăminte contrafăcută de 1,1 milioane de euro în România

Un bulgar de 36 de ani a fost prins, în cursul zilei de vineri, în timp ce intenţiona să introducă în România încălţăminte contrafăcută în valoare de circa 1,1 milioane de euro.

de Cristi Ioniţă

la 07.03.2020 , 10:44

Bulgarul susţine că nu ştia că încălţămintea este contrafăcută
Încălţămintea contrafăcută ar fi provenit din Grecia - Poliţia de Frontieră
  • Bulgar prins când încerca să introducă încălţăminte contrafăcută de 1,1 milioane de euro în România
  • Marfa ar fi provenit din Grecia

Un bulgar de 36 de ani a fost prins, în cursul zilei de vineri, în timp ce intenţiona să introducă în România încălţăminte contrafăcută în valoare de circa 1,1 milioane de euro.

Bulgarul a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, în urma unei acţiuni desfăşurate pentru combaterea traficului cu produse contrafăcute.

Au fost alese pentru control mai multe mijloace de transport, inclusiv autocamionul înmatriculat în Bulgaria şi condus de bulgarul de 36 de ani.

Articolul continuă după reclamă

Conform documentelor de însoţire a mărfii, autocamionul transporta încălţăminte din Grecia pentru o societate din Polonia.

La o verificare amănunţită s-a descoperit că este vorba despre 11.616 perechi de încălţăminte inscripţionate cu numele unei firme cunoscute, dar susceptibile a fi contrafăcute.

Marfa, în valoare de aproximativ 1,1 milioane de euro, a fost indisponibilizată de către angajaţii ANAF Bucureşti, iar poliţiştii au deschis dosar penal.

Şoferul bulgar a precizat că este angajatul firmei de transport şi că nu ştia că marfa este contrafăcută.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Bulgar prins când încerca să introducă încălţăminte contrafăcută de 1,1 milioane de euro în România