Antena Meniu Search
x
LIVE

Cadavrul unui bărbat, găsit în mijlocul străzii, întins pe caldarâm. Polițiștii din Dolj cred că a fost lovit de maşină, iar șoferul a fugit

Un bărbat de 48 de ani a fost găsit mort pe DN 55, în comuna Călărași, județul Dolj. Polițiștii cred că acesta a fost victima unui accident, iar șoferul implicat ar fi fugit de la fața locului.

De Redactia Observator la 02.10.2022, 09:45
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii din Dăbuleni au fost sesizaţi sâmbătă seara cu privire la faptul că pe DN 55, în comuna Călărași, este o persoană căzută pe carosabil, care nu respiră. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că este vorba de un bărbat decedat.

Pentru că acesta nu a avut acte de identitate asupra sa, nu i-a putut fi stabilită identitatea. Ulterior, din cercetări, s-a stabilit că este un bărbat de 48 de ani, din localitatea Ocolna.

''Totodată, existând suspiciunea unui eveniment rutier cu părăsirea locului accidentului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul'', transmite IPJ Dolj.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cadavrul unui bărbat, găsit în mijlocul străzii, întins pe caldarâm. Polițiștii din Dolj cred că a fost lovit de maşină, iar șoferul a fugit

Breaking News

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România,...

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România, contrazise de FRONTEX