Antena Meniu Search
x

"Cădea ambulanţa peste el". Un şofer nu a ţinut cont de semafor şi a răsturnat o salvare în Bucureşti. Martorii au sărit să scoată răniţii din maşini

Accident cumplit ieri după amiază în sectorul 5 al Capitalei! O ambulanţă, care transporta un pacient, s-a răsturnat pe şosea în urma unui impact violent cu o maşină. În autoturism se aflau şi doi copii. Trei persoane au ajuns la spital cu răni grave. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatele etilotest, iar rezultatele au fost negative. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 01.04.2024, 08:22

Vezi și

Martor: Dacă nu făcea un pas înapoi cădea ambulanţa peste el. 

Ora 17. Deşi semaforul nu indica culoarea verde, şoferul care se afla în trafic nu a mai avut răbdare şi a călcat pedala de acceleraţie. Între timp, o ambulanţă care transporta un pacient la Spitalul Universitar gonea pe şosea. Impactul nu a mai putut fi evitat.

Cristina Iacob, reporter Observator: Potrivit martorilor, maşina care venea de pe Calea 13 septembrie ar fi forţat semaforul şi ar fi trecut pe culoarea galbenă. S-a ciocnit violent cu ambulanţa care venea de pe strada Tudor Vladimirescu spre Şoseaua Panduri. În urma accidentului circulaţia în zonă a fost oprită pentru zeci de minute.

Martorii au sărit să ajute victimele

Pe acelaşi subiect

Impactul a fost atât de puternic încât autospeciala, în care se aflau cei trei paramedici şi pacientul, s-a răsturnat pe şosea. Martori la accident, trecătorii au sărit să scoată răniţii din maşini.

Printre victime se aflau şi doi copii, unul dintre ei de doar 7 ani.   

Martor: Copilul ăla mai grăsuţ, îl durea mijlocul. Bănuiesc că s-a lovit la coloană. 

Nici pacientul care urma să ajungă la unitatea medicală nu a scăpat teafăr.  

Un copil a ajuns la spital

Martor: I-au pus atele că bănuiesc că i s-a rupt piciorul şi s-a lovit la cap.

La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de interveţie. Minorul a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu împreună cu mama sa. La Urgenţe au mai ajuns şi şoferul ambulanţei, dar şi pacientul.    

Cristina Iacob, reporter Observator: Maşina condusă de şoferul care ar fi provocat accidentul este daună totală. Acum anchetatorii o ridică pentru expertiză. 

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, ambele rezultate fiind negative. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Cădea ambulanţa peste el". Un şofer nu a ţinut cont de semafor şi a răsturnat o salvare în Bucureşti. Martorii au sărit să scoată răniţii din maşini