Antena Meniu Search
x

Video Câine dezgropat dintr-o pădure din Gorj, pentru a lămuri misterul unei posibile crime. Poliţia, alertată de un localnic speriat

Situaţie incredibilă în Târgu-Jiu. Un bărbat este anchetat pentru că şi-ar fi omorât câinele. Animalul fusese deja îngropat la marginea unei păduri. În caz a fost însă deschisă o anchetă, câinele a fost dezgropat şi dus la analize. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 03.02.2022, 14:12

Vezi și

Un tânăr în vârstă de 21 de ani şi alţi trei prieteni de-ai lui au mers într-o pădure din apropierea municipiului Târgu-Jiu pentru a-şi îngropa animalul. Au fost văzuţi, însă, de un alt localnic, care s-a speriat. Zărise mai multe pete pe sacul unde se afla câinele şi, crezând că este vorba despre un cadavru uman, a pus mâna pe telefon şi a sunat imediat la poliţişti.

Poliţiştii, alertaţi de un om care credea că e martor la crimă

Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că este vorba, într-adevăr, despre un câine. Acolo a ajuns şi tânărul de 21 de ani, care le-a explicat poliţiştilor că nu avea ce face cu animalul şi că l-a îngropat acolo, acesta fiind ucis de o maşină.

Cadavrul câinelui, dezgropat pentru a stabili cauza morţii

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere fără drept a animalelor, iar cadavrul a fost dus la DSV pentru a se face verificări şi a se constata, cu exactitate, care a fost cauza morţii acestuia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Câine dezgropat dintr-o pădure din Gorj, pentru a lămuri misterul unei posibile crime. Poliţia, alertată de un localnic speriat