Antena Meniu Search
x

Un cal face pe mortul ori de câte ori stăpânul vrea să îl călărească

Un cal leneş a găsit o metodă ingenioasă de a scăpa de proprietarul care vrea să îl călărească, dar şi de orice altă muncă la care ar putea fi pus. 'Jingang' face pe mortul ori de câte ori stăpânul lui încearcă să îl călărească.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 22.10.2019, 10:08

Un cal face pe mortul ori de câte ori stăpânul vrea să îl călărească
Un cal face pe mortul ori de câte ori stăpânul vrea să îl călărească - Facebook / Frasisco Zalasar

Un cal leneş a găsit o metodă ingenioasă de a scăpa de proprietarul care vrea să îl călărească, dar şi de orice altă muncă la care ar putea fi pus.

'Jingang' face pe mortul ori de câte ori stăpânul lui încearcă să îl călărească.

Proprietarul calului, Frasisco Zalasar, un bărbat din Mexic, a filmat mai multe momente în care calul său 'Jingang' leşină atunci când urmează să fie călărit şi a creat un clip video care a devenit viral în întreaga lume.

Peste 600.000 de oameni au distribuit clipul video în care calul face pe mortul atunci când urmează să facă ceva... ce nu îi convine.

Pe acelaşi subiect

În imagini se poate observa cum armăsarul refuză să coopereze cu stăpânul său şi atunci când urmează să fie încălecat, se aruncă la pământ într-un mod dramatic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

'Jingang' se preface că este mort pentru a scăpa să fie călărit sau pus la alte munci.

Calul a devenit o adevărată vedetă, mai ales datorită talentului său nativ de a juca teatru, iniţial pe plan local, iar ulterior în întreaga lume, după ce clipul video a fost postat pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un cal face pe mortul ori de câte ori stăpânul vrea să îl călărească