Antena Meniu Search
x

Video Călin Donca spune că "a ieșit alt om" după 3 luni de arest: "Căutăm bucuria în lucruri scumpe, când de fapt este la noi acasă"

Omul de afaceri Călin Donca a fost eliberat aseară, după aproximativ trei luni petrecute în spatele gratiilor. Revederea cu soţia a fost una emoţionantă, cu lacrimi în ochi, îmbrăţişări şi săruturi lungi. Detenţia l-a îmbogăţit spiritual, spune milionarul care a adăugat că acum a realizat că nu lucrurile materiale contează în viaţă. Cât a fost în arest a scris o carte, o poezie de dragoste şi a citit mult. 

de Redactia Observator

la 16.12.2023, 19:23

Vezi și

După trei luni în spatele gratiilor, omul de afaceri şi-a îmbrăţişat soţia zeci de secunde. Cei doi s-au sărutat cu lacrimi în ochi. Ca să nu uite momentul, Donca şi-a angajat un cameraman care să filmeze scena. A postat rapid totul pe conturile de socializare, unde are sute de mii de urmăritori. 

  • Orianda Donca: Hai să te văd, iubitule! De când nu te-am mai văzut! Nu te mai recunosc!

Călin Donca, mai slab cu 20 de kilograme, dar mai bogat spiritual 

  • Călin Donca: Am ieşit un alt om. Am scris o carte de 300 de pagini despre închisoare, despre ce mi s-a întâmplat. Şase ore scriam, patru ore citeam. I-am scris şi soţiei o poezie cu 100 de versuri pe care abia aştept să i-o citesc.
  • Orianda Donca: Foarte emoționant. Tremur toată, ca și când ai frisoane, atunci când ai febră.
Pe acelaşi subiect

Experienţa departe de vila de un milion de euro şi bolizii de lux care valorează două milioane i-a deschis ochii, spune Donca. 

  • Călin Donca: Fugind după averi, după lucruri fizice. Căutăm bucuria în lucruri scumpe, când de fapt adevărata noastră bucurie este la noi acasă.

Ce i-a lipsit cel mai mult în cele trei luni de detenţie?

  • Călin Donca: Copiii cu care nu dorm seara, soţia cu care sunt de 15 ani. Nu am stat niciodată despărţit de ei. Am fost şocat de această perioadă, mă ciupeam noaptea, credeam că visez. Mulţumesc soţiei eroine care a dus şi firma şi copiii, absolut tot.
  • Orianda Donca: Cu cât a fost timpul mai mult, cu atât a fost revederea mai frumoasă.

Călin Donca, acuzat de evaziune fiscală

La mijlocul lunii septembrie, Donca a fost acuzat că n-a plătit impozite de 4,3 milioane de lei, că a delapidat 8,3 milioane de lei din firmele controlate și că a păcălit cu 700.000 de euro cumpărătorii unei monede virtuale pe care a creat-o. Acum, omul de afaceri a fost trimis în arest la domiciliu. Nu în vila fabuloasă din Săcele, ci într-un apartament modest, de 50 mp din Braşov, care aparţine mamei milionarului.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Călin Donca spune că "a ieșit alt om" după 3 luni de arest: "Căutăm bucuria în lucruri scumpe, când de fapt este la noi acasă"