Antena Meniu Search
x

Video Omul de afaceri Călin Donca, eliberat și plasat în arest la domiciliu. Milionarul și-a revăzut soția, după 3 luni de detenție: "Tremur toată"

Omul de afaceri Călin Donca a fost eliberat aseară, după aproximativ trei luni petrecute în spatele gratiilor, şi plasat în arest la domiciliu. Acum, acesta îşi poate petrece sărbătorile în familie. Afaceristul este cercetat într-un dosar cu prejudiciu uriaş, pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi delapidare. Însă el se consideră nevinovat şi a mulţumit judecătorilor pentru eliberare. 

de Redactia Observator

la 16.12.2023, 08:58

Vezi și

Se spune că peroanele de gară au văzut mai multe săruturi sincere decât oficiile de Stare Civilă. La Brașov, trotuarul din fața arestului Poliției intră în acest top. Milionarul Călin Donca și-a revăzut aici soția, după aproape trei luni de detenție.

Orianda Donca, soția lui Cătălin Donca: Foarte emoționant. Tremur toată, ca și când ai frisoane, atunci când ai febră.

Din arest preventiv în arest la domiciliu

După trei luni petrecute în spatele gratilor, Călin Donca, a fost eliberat ieri din penitenciar. Curtea de Apel Brașov a înlocuit arestul preventiv cu arestul la domiciliu. Pe 18 septembrie, însă, procurorii DIICOT și polițiștii de la Crimă Organizată au făcut 17 percheziții, în trei județe. Donca, soția lui și alte două persoane au fost acuzați că n-au plătit impozite de 4,3 milioane de lei, că au delapidat 8,3 milioane de lei din firmele controlate și că au păcălit cu 700.000 de euro cumpărătorii unei monede virtuale pe care au înființat-o.

Pe acelaşi subiect

Călin Donca, om de afaceri: Sunt verificat pentru aceste acuzații. Vom vedea dacă.

Reporter: Sunteți vinovat?

Călin Donca, om de afaceri: Eu, la momentul de față, mă consider nevinovat.

Reporter: De ce?

Călin Donca, om de afaceri: Pentru că știu ce am făcut și știu că nu am greșit cu nimic.

"Un minut are 1.000 de secunde"

Întrebat despre perioada petrecută în decenţie, milionarul a menţionat că a fost cea mai grea perioadă din viaţa sa.

Călin Donca, om de afaceri: Poate să te dărâme. Am văzut oameni care au plecat de aici schimbaţi total. şi nu în bine. Un minut are 1.000 de secunde, a fost o experienţă foarte dureroasă.

Călin Donca a ales să își petreacă arestul la domiciliu într-un apartament pe care îl deține la Brașov și nu la casa familiei, din Săcele. Spune că, în cele aproape trei luni de arest, a scris și o carte de 300 de pagini, despre experiența prin care a trecut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Omul de afaceri Călin Donca, eliberat și plasat în arest la domiciliu. Milionarul și-a revăzut soția, după 3 luni de detenție: "Tremur toată"