Antena Meniu Search
x

Căluţ biciuit fără milă rupe hamurile, galopează disperat să scape, e spulberat de o maşină. Stăpînul a fugit (Video)

Un animal nevinovat a avut parte de un sfârşit teribil, după ce a fost biciuit sălbatic de stăpânul său. N-a mai putut îndura durerea, a rupt hamurile şi a pornit într-o goană disperată pe şosea.

Un căluţ nevinovat a avut parte de un sfârşit teribil, după ce a fost biciuit sălbatic de stăpânul său. N-a mai putut îndura durerea, a rupt hamurile şi a pornit într-o goană disperată pe şosea.

Calul a fost spulberat de un şofer care venea din sens opus, însă nu a murit imediat. Suferind răni groaznice a fost eutanasiat la faţa locului de un veterinar, care a fost chemat de şoferul care a lovit calul, impresionat mai mult de tragedia animalului decât de faptul că maşina era daună totală, să-i curme suferinţa sărmanului animal.

Atenţie, imagini care vă pot afecta emoțional.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Stăpânul a fugit, însă poliţiştii au aflat că,în localitatea Lipănești, unde s-a produs accidentul, se organizează teste ilegale de rezistență pentru vânzarea cailor.

Mai exact, calul este obligat, de cele mai multe ori cu biciul, să tragă obiecte extrem de grele pentru a demonstra potențialilor cumpărători că deține suficientă forță fizică.

Din imagini ipoteza se susține, pentru că pe corpul animalului se văd o serie de chingi şi legături improvizate.

Polițiștii prahoveni solicitați la fața locului au deschis o anchetă și fac demersuri pentru identificarea proprietarului pentru a-l trage la răspundere, însă acest lucru este destul de complicat, pentru că animalul nu era cipat.

Nu este primul caz de acest gen. Săptămâna trecută, un cal biciuit de stăpân n-a mai putut îndura durerea şi a băgat căurţa în şant. Bărbatul e în comă, cu fractură de coloană, la Vaslui.

De asemenea, un căluţ prăbuşit de oboseală, a fost chinuit şi lovit fără milă cu piciorul în cap de stăpân, pe o şosea din Maramureş. Click pe link pentru video.

Un alt caz s-a înregistrat în luna mai, când un bărbat din Focşani care își bătea calul a ajuns în stare gravă la Urgenţe, după ce animalul l-a lovit năprasnic cu copita în faţă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Căluţ biciuit fără milă rupe hamurile, galopează disperat să scape, e spulberat de o maşină. Stăpînul a fugit (Video)