Antena Meniu Search
x

Calvarul unei fete de 13 ani, violată pe un teren viran din Dolj. Ce a făcut iubitul mamei ei, când a prins de veste

Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni, după ce i-a distrus copilăria unei fete în vârstă de doar 13 ani. Acesta a violat-o pe un teren viran, fapta fiind raportată autorităţilor de concubinul mamei acesteia.

de Redactia Observator

la 03.01.2023, 17:28

maşină de poliţie
Tânărul de 22 de ani a fost reţinut - Shutterstock

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că un tânăr de 22 de ani din comuna Orodel a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de viol.

Fetiţa de 13 ani, violată pe un teren viran

“În seara zilei de 1 ianuarie, în jurul orei 19.50, poliţiştii Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Pleniţa au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, de un bărbat de 36 ani, din comuna Orodel, cu privire la faptul că, fiica concubinei sale, o minoră în vârstă de 13 ani, ar fi fost victima unei tentative la viol. În fapt, un tânăr de 22 de ani, din localitate, este bănuit că prin folosirea forţei, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora, pe un teren viran din localitate”, a transmis IPJ Dolj, potrivit news.ro.

El a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, urmând să fie prezentat, marţi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea luării unei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Calvarul unei fete de 13 ani, violată pe un teren viran din Dolj. Ce a făcut iubitul mamei ei, când a prins de veste