Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Start în campania "Parcul Memoriei Naţionale". Antena 3 plantează 335.000 de stejari pe dealurile Vrancei. Câte unul pentru fiecare soldat român mort în Primul Război Mondial

Astăzi, Antena 3 lansează proiectul Parcului Memoriei Naţionale. Este un demers exceptional pe care Antena 3 doreşte să îl încheie la anul, de 1 Decembrie, la aniversarea a 100 de ani de la înfăptuirea României Mari.

de Redactia Observator

la 07.08.2017 , 03:17

Astăzi, Antena 3 lansează campania Romândria - Parcul Memoriei Naţionale. Este un demers exceptional pe care Antena 3 doreşte să îl încheie la anul, de 1 Decembrie, la aniversarea a 100 de ani de la înfăptuirea României Mari.

Parteneri în acest proiect sunt Consiliul Judeţean Vrancea şi Romsilva. Împreună cu ei, Antena 3 va planta în Vrancea, între Mărăşti şi Mărăşeşti, 335.000 de stejari care vor deveni un memorial viu dedicat fiecărui militar al Armatei Române care a căzut în luptele din Primul Război Mondial. 

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Va fi organizat la Mărășești evenimentul de comemorare a 100 de ani de la cea mai importantă operațiune militară a Armatei Române din Primul Război Mondial, de ziua glorioasă în care trupele generalului von Mackensen erau oprite pe frontul de la Mărăşeşti sub deviza "Pe aici nu se trece".

La Mărășești a fost plantat primul stejar, în memoria Ecaterinei Teodoroiu, împuşcată acum un secol în luptele teribile care aveau să duca la Marea Unire de la 1918. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Start în campania "Parcul Memoriei Naţionale". Antena 3 plantează 335.000 de stejari pe dealurile Vrancei. Câte unul pentru fiecare soldat român mort în Primul Război Mondial