Antena Meniu Search
x

Video Campion mondial la robotică, mort la doar 19 ani. Destinul lui Daniel s-a frânt într-o secundă: "Nu te voi uita niciodată dragul meu frate"

Destinul unei tinere speranţe din domeniul roboticii s-a frânt, noaptea trecută, într-un grav accident de circulaţie, care a avut loc într-un pasaj din centrul oraşului Timişoara. Dănuţ Tol, un student de 19 ani din Arad, care câştigase anul trecut, cu Delta Force, campionatul mondial de robotică din Texas a murit. În acelaşi accident, şi-a pierdut viaţa şi o fată de aceeaşi vârstă cu el. Accidentul a avut loc după ce maşina în care se aflau cei doi şi încă un prieten, condusă de un tânăr de 18 ani, şofer începător, s-a izbit de peretele pasajului şi a fost proiectată într-un camion. 

de Redactia Observator

la 23.02.2023, 14:18

Vezi și

Un morman de fiare şi patru tineri prinşi între ele, ca-ntr-o menghină. Sunt primele imagini filmate de un martor, la scurt timp după impact.  Şoferul care se afla la volan avea 18 ani şi un permis luat doar de 2 luni. A pierdut controlul chiar la intrarea în pasajul Michelangelo. S-a izbit cu maşina de peretele pasajului, iar de acolo autoturismul a fost proiectat într-un camion care venea pe contrasens.

Impactul a fost nimicitor.

A avut viteză, în faţa noastră s-a întors şi a dat în parapetul ăsta mic, în bordură şi în zid. Direct în noi s-a băgat. Asta a fost.

Accident mortal în Timișoara. Iulia și Dănuț au sfârșit pe loc

Pe acelaşi subiect

Pentru Iulia şi Dănuţ, doi tineri care se aflau în maşină nu s-a mai putut face nimic. 

Plt. maj. Mihai Răzvan Elena - Detasamentul 1 Pompieri Timișoara: Am folosit cilindrii, foarfeca şi depărtătorul pentru a depărta stâlpii autoturismului. Persoanele fiind prinse sub scaunul pasagerului din faţă şi a şoferului. Persoanele decedate.

Amândoi aveau 19 ani.

Dănuţ Tol era student la Timişoara. Anul trecut, a câștigat cu echipa Delta Force Campionatul Mondial de Robotică

Băiatul, Dănuţ Tol era student la Timişoara, unde urma cursurile facultăţii de informatică. Un tânăr care promitea mult, spun toţi cei care l-au cunoscut. A făcut parte din echipa de robotică Delta Force care a câştigat anul trecut Campionatul Mondial de Robotică din Texas, un concurs la care au participat 160 de echipe din toate colţurile lumii. 

Sora lui Dănuţ a scris pe facebook, un mesaj tulburător. "Nu te voi uita niciodată dragul meu frate. Ai lăsat un gol imens în sufletele noastre @Danut Tol".

Şoferul şi încă un tânăr care se afla în aceeaşi maşină au fost duşi la spital. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili exact dinamica accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Campion mondial la robotică, mort la doar 19 ani. Destinul lui Daniel s-a frânt într-o secundă: "Nu te voi uita niciodată dragul meu frate"