Antena Meniu Search
x

Video Campionatul Naţional de Super Rally. Cei mai buni piloți din țară și-au dat întâlnire în Capitală

Campionatul Naţional de Super Rally a încins asfaltul pe şoseaua Kiseleff din Capitală. Cei mai buni piloţi din ţară şi-au arătat măiestria, spre bucuria celor care au venit să-i admire. Dincolo de competiţia acerbă, prietenia dintre cei care împărtăşesc aceeaşi pasiune a fost marea câştigătoare a zilei. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 01.10.2022, 21:54

Vezi și

Motoare ambalate, scârţit de cauciucuri şi emoţii intense. Toate au fost la liber pe șoseaua Kiseleff din Capitală în etapa decisivă din Campionatul Național de Super Rally 

Bogdan Dinu, reporter Observator: "În total, au fost emise 24 de licenţe de participare, asta înseamnă 24 de piloţi care concureanţă astăzi în etapa din acest an."

Este al patrulea an consecutiv în care centrul Bucureştiului se transformă în pistă de curse. Accesul a fost gratuit la eveniment, iar fanii au putut admira în acţiune modele precum  Mitsubishi Lancer Evo, Ferrari sau Nova Porto, strunite de unii dintre cei mai buni piloţi.

Un traseu spectaculos pentru piloți și curioși

Pe acelaşi subiect

Mihai Leu, pilot și organizator: "Este un traseu spectaculos. Foarte mult contează îndemânarea la viteze nu foarte mari."

Mihai Beldie, pilot: "Traseul e foarte tare pentru că e în centrul Bucureștiului. Oamenii pot să vină și să vadă în acțiune mașini impresionante. E un avantaj mare pentru spectatori pentru că pot să vină și să vadă mașinile în acțiune."

Prietenia este însă mai presus de orice titlu. 

Dani Oțil: "Se dau piese de la unii la alții, scule, te mai ajută și un alt mecanic dacă ai o problemă. Încerc să nu iau nicio bordură, în primul rând, că nu e mașina mea, e a unui coleg de la anduranță."

Pe podium au urcat Jerome France, Costel Căşuneanu şi Bogdan Duma. Pentru marele trofeu se vor lupta, însă, în etapa viitoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Campionatul Naţional de Super Rally. Cei mai buni piloți din țară și-au dat întâlnire în Capitală