Antena Meniu Search
x

Video Campionatul Național de Raliuri se desfăşoară în acest an pe traseele superbe ale Bucovinei

Motoare turate la maximum, adrenalină şi viteză - de asta au parte cei care participă zilele acestea la Campionatului Național de Raliuri. Este una dintre cele mai spectaculoase etape, desfăşurată într-o zonă de poveste, pe traseele superbe ale Bucovinei.

de Redactia Observator

la 18.06.2022, 10:47

Vezi și

Traseul se întinde pe 380 de kilometri, într-un peisaj pitoresc, pe meleaguri bucovinene. Prima parte a competiției a avut loc pe Transrarău, un traseu dificil, dar de o frumuseţe aparte. Dacă în ultimii ani prezenţa spectatorilor a fost restricţionată din cauza pandemiei, anul acesta toţi iubitorii de motorsport şi-au dat întâlnire în număr mare.  

Răzvan Frăţianu - director tehnic raliu: Suntem foarte bucuroși să reînviem acesta etapă pentru că Raliul Bucovinei s-a oprit, din păcate, acum mulți ani și de anul trecut am reușit să readucem acesta etapă în campionatul naţional de raliuri. Cei mai buni piloţi din ţară sunt toţi prezenţi la Raliul Bucovinei şi lucrul ăsta ne bucură. 

Spectator: Foarte mulți cai, foarte multe mașini cu piloți foarte foarte buni. Pentru piloţi şi copiloţi mai mulă adrenalină şi mai ultă viteză, dar pentru spectatori un prilej bun să iasă în natură.

A doua parte a raliului s-a desfăşurat în centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde cei 60 de piloţi au încheiat seara cu un spectacol inedit. 

Reporter: De ce acest sport?

Pilot: Pentru că e o pasiune de când eram mic și e imposibil să te lași de el după ce l-ai încercat o dată. 

Competiţia se va încheia în această seară cu decernarea premiilor, după ce piloţii vor încheia ultimul traseu, ce va avea loc astăzi pe ruta Sadova -  Suceviţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Campionatul Național de Raliuri se desfăşoară în acest an pe traseele superbe ale Bucovinei