Antena Meniu Search
x

Când vom circula pe Pasajul Doamna Ghica. Nicușor Dan anunță un avans al lucrărilor faţă de graficul iniţial

Primarul Capitalei a declarat luni că în toamna asta o să circulăm pe Pasajul de la Doamna Ghica. Nicușor Dan a precizat că termenul asumat pentru montarea în integralitate a tablierului este luna martie şi până acum nu au fost întârzieri.

de Redactia Observator

la 13.02.2023, 11:30

Când vom circula pe Pasajul Doamna Ghica. Nicușor Dan anunță un avans al lucrărilor faţă de graficul iniţial - Inquam Photos

”Termenul asumat pentru montarea în integralitate a tablierului este luna martie şi până acum nu au fost întârzieri. Imediat după luna martie, urmează tot ce înseamnă asfalt şi, ca să nu spun vara asta, cred că în toamna asta o să circulăm pe pasajul de la doamna Ghica”, a spus primarul Nicușor Dan, într-o declaraţie de presă.

Lucrările la Pasajul Doamna Ghica, avans faţă de graficul iniţial

Primăria Bucureşti anunţă, joi, că Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti a accelerat etapele de construcţie ale Pasajului Doamna Ghica, având un avans faţă de graficul iniţial.

În aceste condiţii, restricţiile de circulaţie de pe şoseaua Colentina nu se vor mai institui pe 23 ianuarie, ci pe 30 ianuarie, anunţa în luna ianuarie primăria.

”Constructorul de la Pasajul Doamna Ghica, Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti, anunţă că a accelerat etapele de construcţie ale pasajului, obţinând un avans faţă de graficul propus iniţial. S-a lucrat în paralel atât la sudura elementelor montate deja în luna decembrie 2022, cât şi la asamblarea la sol a unor noi tronsoane. Parcurgerea acestor etape permite continuarea montajului tronsoanelor tablierului metalic pe două fronturi de lucru distincte din santier, atât în zona intersecţiei, cât şi în apropierea rampei dinspre Piaţa Delfinului”, a transmis Primăria Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Când vom circula pe Pasajul Doamna Ghica. Nicușor Dan anunță un avans al lucrărilor faţă de graficul iniţial