Antena Meniu Search
x

Care este legătura dintre învăţat şi păr. Ne învaţă chinezii

Studenţii sau elevii care au mult de învăţat apelează de obicei la cafele, energizante sau vitamine ca să îngraşe porcul în ajun. Chinezii sunt însă mai inventivi şi vin cu o altă soluţie, spun ei mai...sănătoasă.

Când au mult de învăţat îşi leagă părul de tavan. Două studente de la Universitatea de Agronomie şi Silvicultură Fujian, China, sunt cele care au descoperit idedita metodă.

Chen Tang (20 de ani) şi colega ei, Huang Lu (21 de ani), se plângeau adesea că profesorii sunt atât de exigenţi şi le încarcă cu atâta materie încât nu le ajungea o noaptea să înveţe. Aşa că fetele au încercat tot felul de metode de a sta cât mai mult treze.

Totuşi, după ce au ajuns să bea litri de cafea şi să facă abdomene atunci când simţeau că li se închid ochii de somn, Chen si Huang şi-au dat seama că e în zadar: tot sfârşeau adormind cu capul pe cursuri.

Aşa că fetele s-au apucat să cerceteze şi aşa au aflat că există o colegă care îşi agăţa părul de tavan pentru a fi sigură că nu o ia somnul. Aşa că fetele au aplicat şi ele metoda.

sursă: exclusiv.enational.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Care este legătura dintre învăţat şi păr. Ne învaţă chinezii