Antena Meniu Search
x

Video Carne expirată de vara trecută, pe mesele unui restaurant de lux din Bucureşti. Două firme olandeze sunt acuzate: 3 tone de produse, confiscate

Restaurant de fiţe care vindea mâncare expirată de astă vară. Asta au descoperit inspectorii de la Protecţia Consumatorului într-un local de pe Bulevardul Decebal din Capitală. Două firme olandeze sunt acuzate că schimbă valabilitatea alimentelor vândute în România. Astfel, au fost restrase de la vânzare aproape 3 tone de carne.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 07.01.2023, 21:13

Vezi și

Cele două firme importau produse din America de Sud pe care congelau pentru a le schimba data valabilităţii. Carnea era vândută mai apoi pe pieţele din România. Vorbim despre o extindere a termenului de valabilitate de până la un an.

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au ajuns la cele două depozite ale olandezilor din Popeşti Leordeni şi Giurgiu, acolo unde iniţial nu le-a fost permis accesul. Aproape 3 tone de carne au fost confiscate şi retrase de la consum. Inspectorii ANPC de o cantitate mult mai mare de carne expirată care ar fi ajuns pe piaţa din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Carne expirată de vara trecută, pe mesele unui restaurant de lux din Bucureşti. Două firme olandeze sunt acuzate: 3 tone de produse, confiscate