Antena Meniu Search
x

Video Cât costă să te plimbi cu tuk tuk-ul prin Bucureşti. Proprietarul afacerii le este şofer şi ghid

Capitala aşteaptă anul acesta turişti străini în număr cât mai mare! Pentru ei, dar şi pentru vizitatorii de la noi din ţară, un tânăr antreprenor s-a gândit să vină cu un tur ghidat special. A adus în România un tuk tuk, un mijloc de transport faimos în Asia, cu care îi plimbă peste tot pe cei care vor să descopere oraşul.

de Redactia Observator

la 26.04.2022, 21:29

Vezi și

Vehiculul condus de Valentin, proprietar şi ghid în acelaşi timp, poate fi văzut deja circulând pe marile bulevarde din Bucureşti. 

Tânărul antreprenor cunoaşte Capitala ca în palmă şi le poate spune turiştilor istoria tuturor clădirilor importante de pe marile bulevarde. 

Cei care descoperă Capitala României alături de Valentin sunt de-a dreptul încântaţi. 

ElenaEste o experienţă foarte frumoasă pentru că se merge la viteză mică poţi să admiri de aproape arhitectura clădirilor, poţi să vezi reacţiile oamenilor. De multe ori ni se face cu mâna, copiii ne zâmbesc. 

Pentru ocaziile speciale, tuk tuk-ul îi duce pe turişti şi în plimbări romantice. Aşa au sărbătorit Marius şi Elena 13 ani de căsătorie. 

MariusNe-am bucurat de priveliştea zonei în care suntem, zona primăverii, o zonă foarte frumoasă. Am avut posibilitatea să ne bucurăm de o sticlă de şampanie cu acea ocazie, chiar aici in tuk tuk ceea ce a fost inedit. 

Cum i-a venit ideea afacerii inedite

Ideea unor astfel de tururi i-a venit lui Valentin într-o vacanţă în Italia. 

Andrei Valentin Ciprian, ghid: Am fost cu soţia într-un concediu în Sicilia şi acolo sunt foarte populare în oraşele turistice. Ne-am plimbat şi noi cu unul şi am zis că ar merge şi în Bucureşti ceva asemănător. A început să prindă. De când restricţiile s-au ridicat, sunt din ce în ce mai mulţi doritori, în special turiştii străini. 

Tururile prin Bucureşti costă câteva zeci de euro, iar traseul poate fi personalizat în funcţie de preferinţele turiştilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cât costă să te plimbi cu tuk tuk-ul prin Bucureşti. Proprietarul afacerii le este şofer şi ghid