Antena Meniu Search
x

Video Cât de eficiente sunt brăţările electronice. Cazul unei mame din Bucureşti, agresată de fostul iubit: bărbatul voia să-i ucidă copilul

Un bărbat din București s-a ales cu brățară electronică la gleznă, după ce și-a lovit fosta iubită și a amenințat că își omoară copilul de opt ani. Seara trecută, când femeia a mers să-și lase copilul în grija fostului partener, individul a devenit violent.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 28.11.2022, 20:21

Vezi și

"Polițiștii au dat în urmărire mașina bărbatului. L-au surprins chiar când voia să intre în locuința din Sectorul 1, alături de fiul său. Luptătorii de la acțiuni speciale l-au imobilizat și l-au dus la audieri. Bărbatului i s-a montat o brățară electronică, din dispozitivele pe care polițiștii le-au primit la începutul lunii octombrie", spune Bogdan Dinu, reporter Observator. 

Au fost montate 84 de brățări electronice. 47, rupte de cei monitorizaţi

"Din ziua implementării sistemului, polițiștii au montat 84 de astfel de brățări electronice. Cele mai multe astfel de dispozitive au fost montate în București. La această oră, 38 de brățări sunt active, ceea ce înseamnă că în acest moment 38 de persoane sunt monitorizate permanent de poliție", adaugă Bogdan Dinu, reporter Observator. 

"Este interesant de urmărit și numărul de brățări rupte, 47 la număr. Primul bărbat căruia i-a fost montată o astfel de brățară, în luna octombrie, a rupt-o câteva zile mai târziu. A fost arestat preventiv, iar după ce a ieșit din arest, a rupt dispozitivul, pentru a doua oară", aminteşte Bogdan Dinu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cât de eficiente sunt brăţările electronice. Cazul unei mame din Bucureşti, agresată de fostul iubit: bărbatul voia să-i ucidă copilul