Antena Meniu Search
x

Video Cât durează să traversezi Bucureştiul în ziua de Paşte. Bulevardele extrem de aglomerate s-au transformat în zone fantomă

Aglomeraţia din staţiuni a golit Capitala. Străzile şi marile bulevarde au fost pustii, iar oamenii au ieşit din case doar pentru câteva clipe de relaxare în parcuri. Reporterii Observator au făcut un experiment şi au vrut să afle cât durează într-o astfel de zi să traversezi oraşul de la un capăt la altul.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 02.05.2021, 20:09

Vezi și

Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: "O să traversăm Bucureştiul de la nord la sud, din zona Băneasa până în zona Pieţei Sudului, cartierul Berceni. Un drum de aproximativ 15, 16 kilometri, care îi face pe şoferi să stea în trafic în mod normal 45 50 de minute"

Drum de aproape o oră făcut în 17 minute

Pipera, Şoseaua Colentina - şoseaua Mihai Bravu- Dristor, sunt doar câteva dintre zonele extrem de aglomerate într-o zi obişnuită în Bucureşti. Astăzi, devenite bulevarde fantomă.

Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: "Am ajuns în zona Obor, undeva la 5 minute de când am plecat din Băneasa. Primii la semafor, continuăm drumul..."

Pe acelaşi subiect

Câte un om la semafor şi un şofer rătăcit cu greu mai aduc aminte de oraşul declarat a cincea cea mai aglomerată Capitală europeană. Continuăm traseul spre sudul Bucureştiului. Doar semafoarele sunt cele care ne mai încetinesc. Pasajele şi intersecţiile odată blocate, sunt acum libere.

Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: "Şi am ajuns , Piaţa Sudului, sudul Capitalei. 16 kilometri aproximativ în...17 minute şi 11 secunde"

Centrul, Piaţa Unirii, Calea Victoriei sau Bulevardul Kiseleff au fost astăzi la fel de pustii. De mâine însă situaţia se schimbă. Zeci de mii de bucureşteni, care au abandonat Capitala în ultimele zile, se întorc acasă. care au evdat în minivacanţa de Paşte vor reveni în Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cât durează să traversezi Bucureştiul în ziua de Paşte. Bulevardele extrem de aglomerate s-au transformat în zone fantomă