Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul teribil scris din spital de Cătălin, înainte să moară. Tânărul din Arad stătea pe facebook la volan şi a intrat cu maşina sub un TIR

Mesajul teribil scris din spital de Cătălin, înainte să moară. Tânărul din Arad stătea pe facebook la volan şi a intrat cu maşina sub un TIR. N-a supravieţuit accidentului în urma căruia rămăsese paralizat.

de Redactia Observator

la 06.07.2018 , 17:31

Mesajul teribil scris din spital de Cătălin, înainte să moară. Tânărul din Arad stătea pe facebook la volan şi a intrat cum maşina sub un TIR. N-a supravieţuit accidentului în urma căruia rămăsese paralizat.

Povestea a fost făcută publică de Nicoleta Pavel, din Arad, care a primit de la Cătălin mesajele şi a decis să vorbească despre el. "Am vorbit in urma cu o săptămână pe mess cu un tânăr care ne asculta frecvent la Radio Arad ,nu dezvălui persoana din respect pentru părinți dar se numea Catalin...poate unii din voi veți ști despre cine vorbesc și sper ca această postare să fie un semnal de alarmă! Aveți mai jos o parte din conversații dar si ultimul mesaj pe care mi l-a scris mama lui Catalin... Concluziile vă las pe voi sa le trageti!", a scris Nicoleta.

Cătălin a fost victima unui accident de circulaţie. Tânărul din Arad şi-a dus mama la Timişoara şi la întoarcere spre casă, singur în maşină, a intrat sub un TIR, în timp ce stătea pe telefon, pe facebook, scriind şi citind mesaje.

Articolul continuă după reclamă

"Eram atent pe telefon și m-am băgat într-un TIR. Am fost cu mamă-mea la Timișoara, am lăsat-o la o rudă de-a mea. Am paralizat. Mi-am distrus viața. Nu mai pot umbla. Mi-a dat amendă. Mi-a mai dat și ăla ce conducea 2 pumni (…) Eu eram leșinat pe jos(…). Permis nu mai am.", îi scria el Nicoletei.

Mesajul scris de Cătălin pentru Nicoleta, pe Facebook

Câteva zile mai târziu, aceasta a primit un mesaj de pe telefonul tânărului: "Bună. Nu știu cine ești. Eu sunt mama lui Cătălin. Din păcate s-a stins Cătălin."

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Mesajul teribil scris din spital de Cătălin, înainte să moară. Tânărul din Arad stătea pe facebook la volan şi a intrat cu maşina sub un TIR