Antena Meniu Search
x

Video Căţeluş încuiat în maşină de stăpânul plecat la cumpărături. Micuţul a fost dus la veterinar în stare critică: avea temperatura de 42,6 grade

Au fost clipe de groază pentru un patruped luni după-amiază, în Cluj. Stăpânul l-a închis în maşina parcată în soare şi a plecat liniştit la cumpărături, într-un centru comercial. O femeie l-a găsit şi a alertat imediat autorităţile. 

de Redactia Observator

la 21.08.2023, 17:01

Vezi și

La sosirea autorităţilor, animalul era în stare critică. Potrivit informaţiilor furnizate de reporterul Observator Alex Prunean, s-a intervenit rapid şi câinele a fost dus imediat la veterinar. În momentul în care a fost preluat, micuţul patruped avea temperatura de 42,6 grade Celsius şi este şi acum în stare critică. 

Un caz asemănător s-a petrecut în iunie, în Argeş. Căţelul a murit atunci

Un cățeluș de 2 luni a murit într-o mașină parcată în Bascov, Argeș, în iunie. Polițiștii și pompierii au intervenit atunci după ce au primit un apel privind prezența câinelui în condiții periculoase, la temperaturi ridicate. Chiar dacă au spart un geam pentru a-l salva, cățelușul nu a supraviețuit. 

Proprietara căţeluşului a fost identificată de polițiști, aceasta fiind o femeie de 31 de ani, din Merișani. A fost întocmit dosar penal pentru uciderea animalelor, cu intenție, fără drept. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Evenimente » Căţeluş încuiat în maşină de stăpânul plecat la cumpărături. Micuţul a fost dus la veterinar în stare critică: avea temperatura de 42,6 grade