Antena Meniu Search
x

Video Cauza morţii Sharei, olimpica de 16 ani din Bucureşti. Raportul final al medicilor legişti dezvăluie detalii cutremurătoare

Răsturnare de situaţie în cazul morţii misterioase a olimpicei din Bucureşti, în locuinţa unui tânăr din Piatra-Neamţ. La aproape şase luni de la moartea Sharei, raportul final al medicilor legişti arată că decesul adolescentei a fost cauzat de o hemoragie provocată de consumul unei combinaţii periculoase de droguri. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 24.01.2024, 14:06

Vezi și

Un cocktail de stupefiante ar fi fost cauza morţii Sharei, spun medicii legişti. În corpul ei s-a găsit în primul rând CMC. Este o substanţă sintetică extrem de periculoasă vândută de dealeri drept "cristal" sau "cocaina săracilor". Adevăratul cristal este însă metamfetamina şi este cu mult mai scumpă. Fata ar fi consumat cea mai periculoasă variantă de CMC, 3-CMC.

Drogul periculos care ar putea ucide şi un cal de afla în corpul fetei

Pe lângă această substanţă medicii legişti au mi descoperit în laborator şi faptul că fata fusese drogată şi cu mefedromă, vorbim despre un drog de mare risc, care şi în cantităţi foarte mici poate fi fatal. Au fost consumatori care au murit după ce au ingerat o cantitate de 0.3 nanograme, în organismul fetei legiştii au descoperit 0.71 nanograme, o cantitate suficientă care fi fatală unui animal de peste 200 de kg. Tot analizele legiştilor au arătat faptul că fata nu fusese agresată sexual. Cel mai probabil tânărul a avut intenţia să o drogheze ca mai apoi să profite de ea, însă asta vor stabili anchetatorii.

Băiatul este acum în libertate şi asta pentru că a stat în arest preventiv perioada maximă pe care o prevede codul de procedură penală şi anume 180 de zile. Cel mai probabil după venirea acestor rezultate se va modifica încadrarea juridică, iar el riscă până la 20 de ani de închisoare pentru trafic de droguri de risc şi mare risc care au avut drept rezultat moartea victimei.

Au apărut imagini din noaptea în care Shara, fata de 16 ani din Bucureşti, a murit, drogată, în casa unui tânăr din Piatra Neamţ. În ele se vede cum adolescenta, şefă de promoţie la un liceu de top, intră în casa tânărului şi se prăbuşeşte la scurt timp. Părinţii elevei de 16 ani, şefă de promoţie la un liceu de top din Capitală, au acuzat tot timpul că fata lor a fost drogată şi violată. Mai mult, cazul ar fi fost tratat superficial şi s-ar fi pierdut timp preţios până când anchetatorii ar fi început să adune probe, spun părinţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cauza morţii Sharei, olimpica de 16 ani din Bucureşti. Raportul final al medicilor legişti dezvăluie detalii cutremurătoare