Antena Meniu Search
x

Ce a răspuns Klaus Iohannis atunci când a fost întrebat dacă îl susţine pe Florin Cîţu la şefia PNL

Îl va susţine sau nu Klaus Iohannis pe Florin Cîţu la şefia PNL? Întrebat, marţi, în conferinţa de presă de la Palatul Cotroceni, şeful statului a declarat că faptul că participă la evenimente alături de premierul Florin Cîţu arată susţinerea sa pentru prim-ministrul României şi pentru Guvern, dar că nu are ”căderea” să se implice în proceduri de partid.

de Monica Palade

la 27.04.2021, 19:30

Ce a răspuns Klaus Iohannis atunci când a fost întrebat dacă îl susţine pe Florin Cîţu la şefia PNL - Hepta/Mediafax/Andreea_Alexandru

Întrebat dacă consideră că Florin Cîţu ar fi un bun preşedinte al PNL şi dacă-l susţine pentru obţinerea acestei funcţii, şeful statului a răspuns: “Preşedintele României nu este membru de partid şi ca atare nu are căderea să se exprime asupra unor proceduri din interiorul partidelor politice.

Faptul că merg împreună cu premierul la diferite evenimente este un semnal de susţinere pentru premierul Florin Cîţu, premierul propus de coaliţia de guvernare şi este evident în interesul meu, al coaliţiei şi al României ca acest guvern să performeze ceea ce până acum şi face”. 

O discuţie de partid

Klaus Iohannis a precizat că discuţia despre preşedinţia PNL se va face în partid. ”Discuţia din partid se va face în partid”, a mai afimat şeful statului.

PNL va avea în acest an congres, data acestuia nefiind însă stabilit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ce a răspuns Klaus Iohannis atunci când a fost întrebat dacă îl susţine pe Florin Cîţu la şefia PNL