Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ce arată necropsiile tinerelor ucise de "Şacalul". Denisa și Delia au sfârșit în același fel

Detalii şocante ies iveală după dubla crimă descoperită la Constanţa. Principalul suspect, bărbatul de 26 de ani, care îşi spunea Şacalul, ar fi premeditat totul. Le-a ademenit pe tinere cu un scop precis - să le jefuiască, iar mai apoi să le ucidă. S-a folosit de copilul concubinei sale ca să scape de unul dintre cadavre. Ba mai mult, trupul neînsufleţit a fost ţinut două zile în acelaşi apartament în care locuiau şi cei 4 copii ai acesteia. Culmea, individul era monitorizat de poliţişti încă de la prima crimă, dar nu se ştie de ce a doua victimă nu a fost salvată. Necropsiile celor două tinere arată că amândouă au fost omorâte în acelaşi fel. Chiar dacă Şacalul şi concubina lui au fost arestaţi rămân multe întrebări fără răspuns despre modul în care s-a făcut ancheta în intervalul dintre cele două crime. 

de Andreea Filip

la 11.09.2024 , 14:15

Bărbatul nu a fost chemat la audieri sau reținut după prima crimă pentru că anchetatorii încă strângeau probe care să îi ajute în acest caz, După ce trupul fără suflet al tinerei din Tulcea a fost găsit în apartamentul din stațiunea Mamaia, principalul suspect de crimă de acum începuse să fie monitorizat. 

Autopsia arată că cele două fete au murit sugrumate. Detalii extrem de importante ies la iveală în cadrul acestei anchete. Tânăra din Timișoara a venit și s-a cazat pe data de 24 august într-un hotel de pe Bulevadrul Mamaia. Pe 27 august, spun patronii hotelului, suspectul a venit și a luat-o pe tânără de la hotel și au plecat împreună cu mașina ei personală. 

Detalii şocante ies iveală după dubla crimă descoperită la Constanţa

Vezi și

Pentru că nu s-a mai întors la hotel zile bune, proprietarii i-au dat mesaje fetei și au primit și răspuns înapoi. Aceștia cred că vorbeau cu suspectul cu care plecase de la hotel și nu cu fata. În mesaje, proprietarul era liniștit și rugat să nu cheme poliția. Prin urmare, la scurt timp după, la hotel a ajuns o mașină. Proprietarii spun că erau concubina, fiul de 15 ani al acesteia și încă un bărbat. 

Cei trei au urcat în camera fetei, i-au luat lucrurile, au plătit doar o parte din nopțile de cazare și au plecat. 

În noaptea în care suspectul a făcut accident, mașina lui era urmărită de poliție. El nu a oprit la semnalele agenților, autospeciala a pornit în urmărirea lui și așa a ajuns să facă accidentul care a scos la iveală crimele șocante. 

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Ce arată necropsiile tinerelor ucise de "Şacalul". Denisa și Delia au sfârșit în același fel