Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ce își mai doresc copiii de ziua lor: "Înainte eram cu meteorologia și avioanele mi se par mult mai interesante"

Mai ţii minte când alergai până seara cu prietenii din bloc şi cheia la gât? Vremurile au trecut, dar pentru copilul din tine şi copilul tău îţi spun La mulţi ani de 1 iunie! Acum îţi dai seama că n-avea rost să te grăbeşti să ajungi om mare. În locul tău, sunt, însă, acum milioane de fete şi băieţi care fac aceeaşi greşeală numită vis: îşi doresc să crească şi să fie.

de Anaida Glujdea

la 01.06.2024 , 19:23

Colorată şi cu visuri mari, aşa rămâne copilăria şi în era inteligenţei artificiale. De ziua lor, copiii au lăsat jucăriile deoparte şi au cucerit lumea celor mari. Au urcat la manşa avioanelor şi în maşinile Poliţiei ca să îşi probeze viitorul. 

"Să fiu poliţistă la maşini şi la secţii", ne-a mărturisit un copil că își dorește. Dorinţa s-a împlinit. La Constanţa, au avut ocazia să fie poliţişti pentru o zi. 

O mulţime de copii au intrat nerăbdători la depoul Dudești, cel mai mare din Capitală, nerăbdători să vadă cum le-ar sta să fie vatmani. Peste 10.000 de curioşi au fost acolo astăzi. Cei mai mulţi au fost fascinaţi de vagoanele de epocă. 

Vezi și

Pentru alţii, visurile au început să zboare în cabina piloţilor. TAROM şi-a deschis hangarele pentru copii. Pentru copiii pasionaţi de avioane, 15 piloţi au făcut spectacol la aerodromul de lângă Cluj-Napoca. 

"Înainte eram cu meteorologia şi avioanele mi se par mult mai interesante", ne-a mărturisit Darius.

În era melodiilor compuse de Inteligenţa Artificială, fetele încă se văd cântăreţe şi dansatoare. Mici sau mari, în România sunt peste patru milioane de copii.

Anaida Glujdea Like

Am încercat puțin din toate meseriile, dar mereu am avut același scop: să ajut. Iar acum, ajut oamenii sa fie informați, sa fie la curent cu ultimele evenimente, chiar dacă sunt plăcute sau mai puțin plăcute. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Ce își mai doresc copiii de ziua lor: "Înainte eram cu meteorologia și avioanele mi se par mult mai interesante"