Antena Meniu Search
x

Video "Imperiul" fraţilor Tate, construit pe o minciună? Asocieri cu persoane care nu există şi firme trecute pe numele mai multor femei

Chiar dacă este în arest, controversatul milionar britanic Andrew Tate pare mai liber ca oricând ...pe Twitter. Pe contul cu peste patru milioane de următoritori apar numeroase postări, chiar şi astăzi. Toate conturează un triunghi: femeile, mărirea şi decăderea fraţilor Tate. O parte dintre afacerile foştilor luptători de kick-boxing erau pe numele femeilor din viaţa lor. Georgiana Naghel care ar fi fost şi asistenta, şi iubita lui Andrew, figurează în acte. Apar, însă, şi asocieri cu persoane care nu există.

de Redactia Observator

la 04.01.2023, 20:19

Vezi și

Ultima postare pe contul de Twitter unde Andrew Tate pretinde că dă sfaturi de succes tinerilor este de astăzi. În jurul prânzului a apărut o fotografie cu el într-un avion privat şi mesajul "susțin importanța și nevoia de călătorii și aventuri pe care o avem noi, bărbații".

Tristan Tate: "Dacă nu eşti dintr-o familie bogată, fă-ţi una!"

Era deviza lui Tate - asta spunea mai demult fratele lui, Tristan Tate, într-un interviu pentru Antena Sport. Milionarii britanici şi-au clădit un imperiu din social media, videochat şi kickboxing. 

Andrew Tate: "Prima dată când am devenit milionar a fost cu un studio de videochat. Așa am făcut prima dată bani. Aveam o iubită în Slovacia, aveam o iubită în Franţa, o iubită în Anglia. Şi m-am gândit că poate pot să deschid un club de striptease şi să devin proxenet, gangster. M-am gândit ce puteam să fac cu aceste fete sexy. Erau o resursă." 

Pe acelaşi subiect

Ce firme au frații Tate?

În afara iubitelor internaţionale, în România, fraţii Tate aveau mai multe firme. Sediul uneia era chiar în vila lor luxoasă din Voluntari, de unde au fost arestaţi săptămâna trecută. Acolo aveau asociaţi persoane juridice, una dintre ele din Dubai. În această asociere apare Tyson Abigail, un nume sonor în industria vizuală pentru adulţi, care câştigă o mică avere din asta. 

Fraţii Tate au, însă, şi firme de apartament. În una dintre ele, cu sediul în Braşov, Andrew Tate figurează asociat cu un bărbat care nu există. Ei ar avea parteneri o societate deschisă de fraţii Sorin şi Mihaiţă Doroftei, patronii unor afaceri cu păcănele, ridicaţi anul trecut de DIICOT pentru că ar fi încercat să îşi elimine concurenţa cu forţa. Alături de ei, în companie apare partener Sebastian Vieru, care se ocupă cu organizarea de lupte MMA. Promoterul susţine că asocierea cu fraţii Tate nu s-a mai concretizat, însă aceştia au devenit pentru un timp comentatorii galelor lui fără să ceară niciun ban. La două dintre galele organizate de Vieru a luptat si Andrew Tate. 

Organizatorul de lupte MMA Sebastian Vieru are încredere în fraţii Tate. Nu crede nimic din acuzaţiile procurorilor: viol şi sechrestrarea unor fete obligate să facă videochat.

Sebastian Vieru, organizator de lupte MMA: "Iar chestia cu violul... Când ai acasă frigiderul plin şi peste tot îţi vine mâncare, ca să fac o paranteză, nu cred că-ţi mai trebuie sandwichul din mâna altcuiva. Eu nu cred că aveau nevoie vreodată să meargă să violeze ceva. Tot ceea ce făceau făceau cu pasiune şi cu plăcere pentru mine. Casa respectivă are firmă de pază. Dacă chiar erau sechestrate, puteau să se plângă. Nu cred că poate să existe dubii asupra oamenilor din pază că le ţineau partea lor."

Alte două firme sunt pe numele Georgianei Naghel, arestată o dată cu fraţii Tate. Tânăra de 28 de ani, care este și cetățean american, e influencer cunoscut şi îşi dădea întâlniri cu Andrew de aproape un an. 

 Constantin Gliga, avocatul fraţilor Tate: "Nu avem cunoştinţe deocamdată despre alte măsuri, indisponibilizări cu privire la firme."

Pe internet, talibanii le iau apărarea fraţilor milionari şi cer eliberarea lor - pentru că au acelaşi discurs sexist. 

Andrew Tate: "Mulţi mă numesc proxenet. Şi eu folosesc termenul ăsta, pentru că nu mi se pare ceva negativ."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Imperiul" fraţilor Tate, construit pe o minciună? Asocieri cu persoane care nu există şi firme trecute pe numele mai multor femei