Antena Meniu Search
x

Video "Ce pot să vă spun e că mâncarea a fost proaspătă". Serie de nereguli găsite de inspectori la terasa din Sinaia unde 9 copii au făcut toxiinfecţie alimentară

Ies la iveală noi detalii şocante în cazul terasei din Sinaia unde au mâncat copiii veniţi în tabără şi care au făcut toxiinfecţie alimentară. Un spaţiu insalubru, mâncare mucegăită şi muşte care roiesc în jurul alimentelelor. Sunt doar câteva dintre dintre neregurile grave pe care comisarii de la Protecţia Consumatorului Prahova le-au descoperit. În urma anchetei, instituţia de control s-a văzut nevoită să oprescă din comercializare mai multe produse alimentare aflate în bucătăria agentului economic.

de Cristi Georgescu

la 11.08.2023, 08:48

Vezi și

"Mâncarea a fost proaspătă! Ce pot să vă spun că a fost proaspătă. Se pare că a fost o problemă la brânză", a declarat Mihaela Sârbu, soţia proprietarului. Aşa se apăra soţia proprietarului terasei din Sinaia, acolo unde au mâncat copiii veniţi în tabără şi care au ajuns la spital cu forme grave de toxiinfecţie alimentară. Însă descoperirea inspectorilor OPC Prahova demontează toate declaraţiile femeii.

Terasa din Sinaia a fost închisă de către autorităţi

"Neigenizat corespunzător! Având în interior depozitate deşeurile în coşuri de gunoi fără capace, amplasate lângă materii prime procesate. Folosirea unor paste fierte anterior depozitate în frigider. Prezenţa muştelor în bucătărie", a declarat Victoria Balaban, director adjunct CJPC Prahova. Într-un cuvânt - dezastru! Mai mult, proprietarii aveau aviz doar pentru pregătirea pastelor şi a sandwich-urilor. Aşadar, într-un spaţiu extrem de mic se gătea ca în marile restaurante.

"Nerespectarea procedurii de preparare a ciorbelor. Acestea fiind completate cu carne care era fiartă la o dată anterioară şi adăugată în momentul comercializării în zeama respectivă", a declarat Victoria Balaban, director adjunct CJPC Prahova. Terasa din Sinaia a fost închisă de către autorităţi, până la remedierea deficienţelor. În plus, nu mai are voie să servească alte preparate, decat cele pentru care a fost emisă autorizaţia necesară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Ce pot să vă spun e că mâncarea a fost proaspătă". Serie de nereguli găsite de inspectori la terasa din Sinaia unde 9 copii au făcut toxiinfecţie alimentară