Antena Meniu Search
x

Video Ce scrie presa internațională după ce frații Tate au ajuns în arestul din România. Mama lor a făcut primele declarații după ce a aflat vestea

Lovitură după lovitură pentru fraţii Tate. Rămân în continuare după gratii, ba chiar judecătorii le păstrează şi sechestrul pe bunuri: maşini şi case de milioane. Cazul fraţilor Tate a adus la Bucureşti jurnalişti din toată lumea, fascinaţi de povestea de film a influencerilor anchetaţi acum pentru trafic de persoane şi viol. Chiar si asa, femeile care i-au cunoscut fac scut în jurul lor.

de Redactia Observator

la 11.01.2023, 19:34

Vezi și

După o zi de foc, în care au cerut eliberarea, fraţii Tate s-au întors de unde au plecat: în celulă, acolo unde stau închişi de 13 zile. Nici pretextul că acasă i-ar aştepta copiii n-a funcţionat. 

Două fiice ar avea Tristan Tate în România, scrie Cancan. Cu două mame diferite. Una dintre ele ar fi o tânără starletă de pe Only Fans, cu sute de mii de urmăritori. Abigail Tyson ar fi şi femeia din spatele afacerilor fraţilor Tate. Una dintre firmele lor ar fi ajuns pe mâna ei, după o tranzacţie intermediată de Georgiana Naghel, iubita lui Andrew Tate, arestată şi ea în acest dosar. 

De origine britanică, Abigail Tyson îşi împarte viaţa de lux între Dubai şi România. Tot aşa trăieşte şi Cristina Pazurati, o altă fostă parteneră a lui Tristan Tate cu care milionarul ar avea un copil.

Averea celor doi fraţi Tate s-ar ridica la 100 de milioane de euro

Pe acelaşi subiect

Iasmina, prietena fraților Tate: Au pornit de la zero. Au locuit cu mama lor într-un adăpost. Nu aveau mâncare, nu aveau bani.

Sunt declaraţiile unei fete considerată de procurori victimă în dosar. Tânăra are o cu totul altă variantă

Beatrice, prietena fraților Tate: Am pe mână tatuajul ăsta, care scrie Tate Girl. Pe care l-am făcut din respect pentru ei. 

Ce spun anchetatorii despre activitățile fraților Tate

"Inculpatul Andrew Tate a fost cel care a determinat-o să-și facă acele tatuaje, ba mai mult a certat-o pe motiv că unul dintre tatuaje era prea mic", se arată în referatul procurorilor.

Reporter: Voi de ce eraţi cu victimele?

Beatrice, prietena fraților Tate: Noi eram prietene cu ele. 

Reporter:Cum le-aţi cunoscut voi pe ele? 

Beatrice, prietena fraților Tate: Nu ştiu ce legături avea ea cu fraţii Tate, dar au ajuns să stea cu noi în casă. Ştiu că Ema a insistat să vină în România şi chiar ea i-a scris lui Tristan că vrea să vină în România. Pe Ema am cunoscut-o mai bine la ziua mea, am sărbătorit în casa fraţilor Tate. Ei nu erau în perioada aceea acasă. A fost o petrecere cu prieteni apropiaţi unde le-am invitat şi pe ele două. Și eu am filmări de la ziua mea de naştere unde ele dansau, unde se vede clar că Ema are telefonul în mână. Cu Aliona ieşeam la cumpărături, în mall, să mâncăm... 

Procurorii DIICOT spun că Tristan şi Andrew Tate ar fi sedus mai multe femei pe care le-ar fi obligat să lucreze pentru ei. Grupul avea tot timpul pază şi protecţie. De securitatea lor, s-ar fi ocupat foşti poliţişti potrivit unor surse apropiate din anchetă. 

Scandalul arestării celor doi fraţi britanici a ajuns pe primele pagini în toată lumea. Presa britanică titrează că mama lor ar fi dezamăgită de faptele de care cei doi sunt acuzaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Ce scrie presa internațională după ce frații Tate au ajuns în arestul din România. Mama lor a făcut primele declarații după ce a aflat vestea