Antena Meniu Search
x

Video Cele două surori găsite în stare de putrefacţie în Bistriţa locuiau cu fratele lor. Bărbatul ştia că sunt moarte, dar n-a zis nimănui: "Să ferească Dumnezeu!"

Descoperire macabră într-o localitate din Bistrița-Năsăud. Două surori de 41, respectiv 52 de ani au fost găsit moarte în propria casă. Asistentul social al Primăriei le-a găsit pe cele două. Acesta s-a îngrijorat de faptul că una dintre femei, care era îngrijitorul personal al celeilalte, nu şi-a ridicat indemnizaţia de ceva timp.   

de Redactia Observator

la 18.11.2023, 09:02

Vezi și

Cele două femei locuiau împreună cu fratele lor, în casa din comuna Rodna. Ieri după-amiază un asistent social de la Primărie a mers în vizită la locuinţa surorilor, după ce au observat că banii pentru ajutorul de handicap pe care una dintre ele îi primea nu au mai fost ridicaţi de ceva vreme. Acolo, angajatul a făcut descoperirea şocantă.

Valentin Grapini, primarul comunei Rodna: Cel de la compartimentul social a constatat că ceea ce este în spatele nostru. A găsit două persoane decedate, acoperite cu pături şi cu plapume, în pat. 

Paul Rodilă, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud: Cele două au fost găsite decedate, în stare avansată de putrefacție, în interiorul locuinței.

Reacţia fratelui când a fost luat la întrebări

Pe acelaşi subiect

Luat la întrebări de asistentul social, fratele celor două a recunoscut că femeile sunt moarte. Sătenii nu își explică cum de acesta nu a anunțat decesul celor două surori.

Valentin Grapini, primarul comunei Rodna: În momentul în care agentul de la compartiment social i-a pus întrebări: unde este sora ta, a recunoscut: este în casă, e moartă.

Vecin: Nu le-am mai văzut de mult. Ştiam că una e bolnavă şi cealaltă şi mai are un frate.  

Vecin: Eu nu le-am văzut de astă-vară. Am rămas trăsnit aşa, nu ştiu ce să zic. O familie necăjită aşa, dar cum a trăit şi aşa nu ştiu.

Vecin: Să ferească Dumnezeu! Cum să mi se pară, te sperie

Fratele celor două a fost audiat de oamenii legi.

Paul Rodilă, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud: La fața locului, o echipă formată din criminaliști și polițiști de la investigații criminale efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. 

Polițiștii bistrițeni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele exacte în care s-a produs această tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cele două surori găsite în stare de putrefacţie în Bistriţa locuiau cu fratele lor. Bărbatul ştia că sunt moarte, dar n-a zis nimănui: "Să ferească Dumnezeu!"