Antena Meniu Search
x

Video Cele mai în vogă tendinţe în materie de nunţi în 2024. Mirii scot din buzunar mai mulţi bani faţă de anul trecut: "Preferă exotic, lux"

Pentru "ziua de vis" se munceşte mult, cu multe luni înaintea marelui eveniment, spun mirii. Se fac liste, se stabilesc detalii, dar şi locul cel mai potrivit pentru petrecerea nunţii. În ajutorul lor vin organizatorii de nunţi cu idei care mai de care mai îndrăzneţe. Decoruri cu păsări exotice, maşini de epocă, nuntă în vie sau bar mobil, sunt doar câteva dintre ideile pe care le pot găsi viitorii miri la târgul de nunţi de la Mamaia, eveniment care se desfăşoară în acest weekend.

de Redactia Observator

la 16.03.2024, 07:34

Vezi și

Anul acesta îndrăgostiţii acordă mai multă atenţie decorului şi căută să-şi suprindă cât mai mult invitaţii în ziua cea mare. 

Maria Colci, reprezentat Aria Planning Concept: Fluturii giganţi sunt la mare căutare pentru că ei strălucesc foarte tare şi se merge foarte mult pe culori simple, contrast de alb cu auriu. De ce flamingo şi nu alte păsări? Pentru că sunt nişte păsări exotice, iar toată lumea acum preferă pe exotic, pe lux.

Tendinţele anului

Iar când vine vorba de meniu, tinerii caută ca acestă să fie cât mai diversificat. Anul acesta candybar-ul clasic a fost înlocuit cu barul mobil.

Pe acelaşi subiect

Bărbat: Se poartă tort de shot-uri, proseco bar. În loc de tort dulce, e un tort mai tare acuma ca să se simtă lumea mai bine şi să scape de inhibiţii.

Pentru rochia de mireasă preţurile încep de la 1.500 de lei şi pot ajunge până la 10 mii de lei. 

Nunţile, mai scumpe decât în 2023

Femeie: Tendinţele anului ar fi tot ce străluceşte. E cu dantelă aplicată pe fustă, cu sclipici aplicat. Căzură pe umor cu bretele 

Iar pentru momentul special al serii merii pot opta pentru diferite stiluri de dans.

Roxana Guroiu, instructor de dans: De la vals, tango, latino, de ce nu. Fiecare are idea lui şi mai adăugăm ceva în plus, mai adăudăm balerine profesioniste.

În anul 2024, o nuntă va costa cu aproximativ 10% mai mult decât anul trecut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cele mai în vogă tendinţe în materie de nunţi în 2024. Mirii scot din buzunar mai mulţi bani faţă de anul trecut: "Preferă exotic, lux"