Antena Meniu Search
x

Video Celebrul luptător "Ursul Carpatin" îşi riscă viaţa pentru a duce ajutoare în Ucraina. Moment emoţionant în Cernăuţi, după ce patronul unui magazin l-a recunoscut

Un fost luptător de performanţă a devenit campion la fapte bune. Ghiţă Ignat, cunoscut ca Ursul Carpatin, îşi riscă viaţa conducând convoaiele cu ajutoare în Ucraina. Ucrainenii l-au recunoscut şi i-au întors gestul. Au refuzat să îi ia bani pentru sucurile şi chipsurile pe care a vrut să le cumpere de acolo, să le ducă acasă, copiilor săi. 

de Redactia Observator

la 17.03.2022, 21:22

Vezi și

Sportivul din Suceava este printre primii care au sărit în ajutorul refugiaţilor şi conduce chiar el convoaie cu ajutoare în Ucraina. A trecut de mai multe ori graniţa cu tiruri încărcate cu alimente şi medicamente. Într-una dintre aceste misiuni a avut parte la rândul lui de o lecţie de omenie. S-a oprit la un magazin din Cernăuti, unul din puţinele deschise. În vitrina frigorifică, aveau sucurile preferate ale copiilor săi, dar care nu se găsesc în România. A luat câteva, o pungă de chipsuri şi fructe, apoi a mers la vânzătoare să plătească.

Ghiţă Ignat, președinte asociaţie umanitară Suceava: Aveam vreo 2000 de grivne, dar n-aş fi vrut să-i cheltui, am zis să-i am acolo în portofel şi voiam să plătesc cu cardul. Am întrebat-o cash sau card. Rupea un pic româneşte şi mi-a zis: "Noi nu luăm bani la voi!". N-am înţeles. Nu pot să ies să înceapă a ţipa după mine prin Cernăuţi că am fugit cu plasele cu mâncare. Zic: mă duc să le pun înapoi în raft. 

Urmarea însă l-a lăsat fără cuvinte pe uriaşul cu inimă de aur.

Ghiţă Ignat, președinte asociaţie umanitară Suceava: Şi-atunci a venit patronul magazinului, un ucrainean solid şi a zis: Apreciem efortul vostru, vă vedem zilnic cum veniţi cu alimente şi ăsta să fie un cadou din partea noastră. 

Pe acelaşi subiect

Sportivul s-a trezit prins în situaţii cu adevărat înfricoşătoare

Ghiţă Ignat a avut parte şi de întâmplări mai puţin plăcute în Ucraina. Într-unul din drumurile sale, s-a trezit cu puşca la tâmplă. Era târziu şi nu ştia că nu avea voie pe stradă, potrivit legii marţiale.

Ghiţă Ignat, președinte asociaţie umanitară Suceava: Vreo 20 de maşini de civili ne-au înconjurat, au coborât. La fiecare microbuz, în portiera microbuzului stătea un ucrainean în haine militare.

Ghiţă Ignat a fost luptător de performanţă, de opt ori campion naţional  de arte maţiale.

Ghiţă Ignat, președinte asociaţie umanitară Suceava: Intenţionez să-mi păstrez palmaresul cu zero înfrângeri din moment ce am hotărât să nu mai intru în cuşcă, practic nu mai am cum să iau bătaie.

Ursul Carpatin îşi riscă acum viaţa departe de ring, dar e convins că cei cei patru băieţi ai săi sunt mândri de el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Celebrul luptător "Ursul Carpatin" îşi riscă viaţa pentru a duce ajutoare în Ucraina. Moment emoţionant în Cernăuţi, după ce patronul unui magazin l-a recunoscut