Antena Meniu Search
x

Video Celebrul vlogger american Adin Ross vine în vizită la frații Tate. ”Ne vedem în România, G”

Pelerinaj la fraţii Tate, în arest. Tristan Tate şi-a revăzut astăzi iubita şi unul din copii. Zilele următoare însă milionarii s-ar putea întâlni cu un celebru vlogger de peste Ocean, dar şi cu consulul american în România, pe care l-au chemat în ajutor. Între timp, scandalul are efecte la nivel înalt: şeful poliţiei din Ilfov a fost mustrat în scris pentru că nu şi-a anunţat superiorii când a pornit ancheta procuorilor antimafia.

de Redactia Observator

la 19.01.2023, 19:24

Vezi și

Iubitele şi prietenele celor doi britanici au venit de la prima oră la vizita săptămânală. Prima a ajuns actriţa Cristina Pazurati de mână cu fetiţa ei. Ar fi chiar unul din copiii lui Tristan Tate, după cum susţine tânăra.

Tânăra şi copilul lui Tristan Tate au stat în vizită mai bine de două ore

Cristina Pazurati şi Tristan Tate şi-ar fi petrecut vacanţa de Crăciun împreună cu fetiţa lor, în Dubai. În schimb, niciodată milionarul britanic nu a vorbit în public despre mamele copiilor lui.

A doua pe lista vizitatorilor a fost Beatrice Anghel, pe care procurorii o consideră chiar una dintre victimele din dosar. A încercat să ajungă la Georgiana Naghel, unul din "îngeriil ui tate", care acum se află în arest. Nu i s-a permis însă accesul şi a plecat cu pachetul înapoi.

Pe acelaşi subiect

Zilele trecute, într-un interviu pentru Observator, Beatrice le-a luat apărarea fraţilor Tate, al căror nume îl poartă cu mândrie tatuat pe braţ.

Beatrice: Suntem prieteni buni de doi ani de zile, cam aşa. Nu am nicio treabă cu fraţii Tate la modul de relaţie, noi suntem doar prieteni. Nu lucrez pentru fraţii Tate, nu a fost nimeni sechestrat, nu a fost nimeni violat. Eu am fost la ei la arestul preventiv, am fost le-am dus haine, am fost le-am dus mâncare, am cerut să merg la vizită să o văd pe Georgiana şi procurorul nu m-a lăsat.

La poarta arestului central au ajuns şi alte prietene ale fraţilor Tate cu speranţa că îi pot vedea pe cei doi milionari.

Reporter: Lucrai pentru ei?

Prietenă: Ştiţi bine că nu vorbesc, nu înţeleg de ce insistaţi, vă rog frumos! Sunteţi organ de cercetare penală ca să răspund la ceva?

Pe Twitter, Andrew Tate a anunţat că a completat lista celor cinci persoane care îl pot vizita în arest. La vorbitor poate veni şi pritenul lui vloggerul american, Adin Ross.

Adin Ross: Răspunsul la întrebările tuturor dacă mă duc să-l văd pe Andrew la închisoare pentru că m-a pus pe lista vizitatorilor este că da. Andrew Tate, sunt pe drum, Ne vedem în România, G.

Adin Ross, care a făcut milioane de euro din postări pe internet, s-a declarat încă de la începutul anchetei de partea fraţilor Tate.

Adin Ross: V-am spus deja cum stă treaba cu Andrew, m-a primit alături de el. A dat dovadă de cea mai profundă afecţiune şi respect faţă de mine şi prietenii mei. Nu am avut niciodată în prezenţa lui un sentiment ciudat sau de disconfort. 

Fraţii Tate ar putea fi vizitaţi şi de consulul american în România, după ce au cerut asistenţă

Mâine, la arestul central ar putea ajunge şi consulul american în România, după ce fraţii Tate care au dublă cetăţenie britanică-americană, au cerut asistenţă. În primele zile când au ajuns după gratii, i-a vizitat şi consulul britanic pentru că au cerut ajutor şi ambasadei Marii Britanii.

Între timp şi Organizaţia World Vision a analizat cazul Tate pentru a vedea cum au ajuns cei doi milionari care promovează mesaje misogine idolii adolescenţilor. Una din explicaţii ar fi că băieţii sunt influenţaţi de astfel de personaje din lipsă de modele masculine pozitive. Mai sunt şi alte concluzii:

Andreea Bujor, World Vision: Social media devine un spaţiu de evadare de la aceste greutăţi de zi cu zi şi problema e că personaje precum Andrew Tate, doar această iluzie că sunt înţeleşi, că sunt acceptaţi, validaţi şi că are reţeta succesului pe care şi ei ar trebui să o aplice. Aceste mesaje au mai ales succes în rândul adolescenţilor care nu au posibilităţi materiale, ideea de a avea bani este reţeta succesului.

Scandalul milionarilor aduce şi prima pedeapsă la nivel înalt

Şeful poliţiei Ilfov a fost sancţionat în scris pentru că nu a raportat imediat mai sus pe linie ierarhică ancheta declanşată la sesizarea ambasadei Statelor Unite, în aprilie anul trecut. Mai marii din poliţie ar fi aflat de scandal din presă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Celebrul vlogger american Adin Ross vine în vizită la frații Tate. ”Ne vedem în România, G”