Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cerere HALUCINANTĂ a tinerei din Botoşani care și-a omorât bebelușul pentru că nu era pregătită să devină mamă

Cerere bizară a tinerei de 21 de ani din Botoşani, care a îngrozit România, după ce și-a omorât bebeluşul abia născut pentru că nu era pregătită să devină mamă.

de Redactia Observator

la 24.10.2017 , 17:23

Cerere HALUCINANTĂ a tinerei din Botoşani care și-a omorât bebelușul pentru că nu era pregătită să devină mamă

Boghian Gabriela, tânăra de 21 de ani din Botoşani, care a îngrozit România după ce și-a omorât bebeluşul abia născut pentru că nu era pregătită să devină mamă, consideră că locul său nu este în arest.

Fata, care și-a aruncat copilul în canal, a făcut halucinanta cerere prin intermediul avocatului, care a contestat măsura privativă de libertate.

Cererea s-a dezbătut la Tribunalul Botoșani într-o ședință care s-a desfășurat astăzi, 24 octombrie 2017 și în cadrul căreia procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au cerut prelungirea cu încă 30 de zile a arestului preventiv. Instanța de judecată și-a însușit propunerea procurorilor.

Articolul continuă după reclamă

”Prelungeşte arestarea preventivă a inculpatei Boghian Gabriela, în prezent arestată preventiv în arestul IPJ Botoşani, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de „omor” pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29 octombrie 2017 până la data de 27 noiembrie 2017, inclusiv. Respinge cererea apărătorului ales de înlocuire a măsurii arestului preventiv”, se arată în hotărâre.

Abia născut, bebelușul fetei de 21 de ani, originară din Ungureni a fost găsit într-un canal de colectare a apelor uzate, de la Poligonul Pacea spre finele lunii trecute. Fapta a fost scoasă la iveală de gazda fetei, care a știut-o însărcinată dar care nu a văzut ulterior copilul și confirmată, printre alte probe specifice, prin declarațiile unui taximetrist. Gabriela Boghian și-a omorât bebelușul, în băiețel, imediat ce a ieșit din Maternitate.

A născut la Maternitatea Botoşani pe 13 septembrie un băieţel perfect sănătos. A mărturisit anchetatorilor că nu era pregătită să devină mamă. Pentru ea, acesta a fost motivul suficient pentru a-şi ucide copilul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Cerere HALUCINANTĂ a tinerei din Botoşani care și-a omorât bebelușul pentru că nu era pregătită să devină mamă