Antena Meniu Search
x

Cetățean străin arestat în cazul crimei din Militari. O femeie a fost ucisă, iar casa incendiată

Răsturnare de situaţie în cazul crimei urmate de incendiu din Capitală, de la sfârşitul săptămânii trecute. Deşi iniţial indiciile ar fi dus către iubitul femeii de 44 de ani, poliţiştii au ridicat aseară un bărbat, în vârstă de 32 de ani, cetăţean străin, pe care îl consideră principalul suspect.

Vezi și

Răsturnare de situaţie în cazul crimei urmate de incendiu din București, de la sfârşitul săptămânii trecute. Deşi iniţial indiciile ar fi dus către iubitul femeii de 44 de ani, poliţiştii au ridicat aseară un bărbat, în vârstă de 32 de ani, cetăţean străin, pe care îl consideră principalul suspect. Omul ar fi ucis-o pe cea care lucra ca menajeră în vila din cartierul Militari, apoi ar fi provocat un incendiu ca să acopere urmele crimei.

Bărbatul de 32 de ani a dat declaraţii în faţa poliţiştilor ore în şir. Individul de cetăţenie siriană este primul suspect în cazul crimei de vineri seară din cartierul bucureştean Militari. Vila în care femeia în vârstă de 44 de ani a fost găsită fără viaţă este încă supravegheată de oamenii legii, care caută noi probe, la trei zile după tragedie.

Când a fost găsită de pompieri femeia avea lovituri în zona capului şi tăieturi pe corp. Era acoperită cu mai multe obiecte vestimentare incendiate. Iniţial flăcările s-au văzut pe fereastra încăperii de la subsolul casei.

Femeia venise din Dâmboviţa, împreună cu partnerul ei de viaţă. Un bărbat de 45 de ani, care lucra în aceeaşi locuinţă şi care a fost rănit şi el în incendiu.

Criminaliştii au luat amprente atât din interior, cât şi din exterior, de pe uşa pentru a determina dacă cineva din exterior a intrat în casă peste cei doi soţi. Surse din anchetă spun că în momentul în care a fost întrebat de poliţişti ce s-a întâmplat cu partenera sa, bărbatul a spus că este confuz şi nu are nici cea mai mică idee.

Procurorii iau în calcul şi ipoteza unui jaf care s-ar fi încheiat cu o crimă. Cu atât mai mult cu cât în vila respectivă îşi aveau sediul mai multe firme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cetățean străin arestat în cazul crimei din Militari. O femeie a fost ucisă, iar casa incendiată